img

Алена: Ако народът не върне Бойко, се задават страшни дни! Той е спасителят!

/
/
/
598 Views

Алена винаги е подкрепяла правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ и не го крие!

Светлана Тилкова, известна на целокупния български народ просто като Алена, избухна с поредната си прогноза. И тя е за предстоящите президентски и парламентарни избори.

Алена вижда спасението в Бойко Борисов

Според Алена, нещата у нас към днешна дата са така разбъркани и хаотични, че никой не е в състояние да ни изкара от блатото. Е, почти никой – изключение прави бившият премиер Бойко Борисов, който се явява единственият ни спасител, научи Ко4.

Алена с прогноза за изборитеАстроложката е категорична, че Борисов е най-опитният сред всички останали в родната политика, ползва се и с огромен респект и уважение в Европа и света. А това е нещото, което е нужно на българите в днешните дни на пандемична и икономическа криза.

„Ако народът не избере отново Бойко и не го върне на власт, заедно с подготвените и кадърни за управление хора, то държавата ни я чакат страшни дни. Пълен апокалипсис, казано в преносен смисъл. Рискуваме да се затрием изцяло, макар и да ни има на картата“, цитират източници, пише nenovinite.com.

Дори и да приемем, че думите на Алена са леко преувеличени, дори шеговити ако щеш, всеизвестен факт е, че астроложката от години е симпатизант и подкрепя лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

До момента поне не сме чули и една нейна обнадеждаваща прогноза за президента Румен Радев, членовете на служебния кабинет, че и за Слави Трифонов или Мая Манолова.

За Борисов и ГЕРБ обаче такива, колкото щеш. Светлана Тилкова за пореден път им дава сериозна преднина, както на парламентарните, така и на президентските избори с кандидат проф. Анастас Герджиков.

Според прогнозата й, Слави Трифонов и партията му ИТН вече достатъчно много са се изложили и вероятността да изгубят половината и повече от гласоподавателите си, е огромна. Което автоматично ще постави ГЕРБ на първо място в изборните резултати.

Как ще се развият събитията и какво ще се случи в действителност, предстои да разберем само след месец. И дано прогнозата на Алена се опровергае с пълна сила.

Източник: Портал 21

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text