img

Алена: Естествено е Радев да загуби изборите, а ако спечели, ще е подвластен на наказанието на народа

/
/
/
2969 Views

На 2.9.2021 година в 9,10,15 ч. народните представители от 46 Народно събрание (НС) гласуваха датите на изборите за президент – 14.11.2021 г. и втори тур – на 21.11.2021 г.

Прочулата се като астроложка на Борисов и ГЕРБ Светлана Тилкова – Алена излезе с поредната си логорейна тирада в стил „звездите ми говорят“, в която бълва змии и гущери срещу държавния глава и изкарва жертви Борисов и сваления му режим…

 

 

Ето какво споделя тя пред Труд:

„Бях повече от любопитна заради заложеното като астрологични характеристики коя дата за първи тур на президентските избори ще предпочетат народните избраници. Дали ще изберат 7-и и 14-и ноември или 14-и и 21-и ноември. Всяка от комбинациите носи различни послания за народа и България и разкрива спотаени въжделения на партиите, нищо че все още никоя от тях не е обявила своите кандидат-президентски двойки, а единственият кандидат – Радев засега все още е самопредложил се, но неиздигнат от никого“, така астроложката Светлана Тилкова-Алена започна своята първа прогноза за датата на изборите, цитирана от „Труд„.

Ето какво още казва Алена:

За Румен Радев

Датата му носи само негативи
Всички срещу ГЕРБ при избора на дата за президентския вот изигра лоша шега на президента. Предполагам, че никой не е мислил в тази посока, но датата 7 ноември за първи тур е по-добра конкретно за Радев и му спестява сериозни проблеми заради неблагоприятно съчетание на планетарни аспекти спрямо избраната.

Комбинацията от 7-и и 14-и потиска огромните негативи на деня 14 ноември за настоящия президент. Съзнателно или не, ГЕРБ в лицето на Борисов от миналата година, продължава да работи за преизбирането на Радев, много пъти от миналата година досега го писах.

Говоренето в партията е едно, но действията показват съвсем друго и това състояние ще бъде все по-натрапчиво, след като на 10 януари 2021 г. Борисов се лиши от пътеводната звезда на партията и метна на гърба на ГЕРБ политическия труп на отишлото в историята СДС. Иисус е казал “Стани Лазаре и ходи”, но на Борисов няма да му се получи да съживи мъртвец, колкото и да го възвеличават сервилните използвачи около него.

На датата 14 ноември е напълно възможно, дори при идеално работещ механизъм за манипулиране на изборните компютри, Румен Радев да се самосвали от власт. Предполагам, че тази дата е съгласувана с него, но изборът й е потресаващ преди всичко лично за него, защото му носи само негативи. Кой ще е кандидатът за вицепрезидент е без значение.

На 14 ноември Радев е в година на Съдбовно подчинение, която дарява, но и наказва жестоко. Заради годината възможностите са две.

Първата и естествената е Радев да загуби изборите. Втората, ако Съдбата му позволи да спечели, той ще бъде подвластен на наказанието на народа, на суверена, който допусна България да се срине в дългосрочна криза на изборите на 4 април. Изборният личен месец на Радев е на трудности, породени от непредвидими неочакваности, а денят му е на емоции – неизбежно негативни и обвързани със здравословни и с психически проблеми, дори и да успее да се докопа до втори мандат чрез манипулация на изборните машини, а последиците ще се видят от първия ден, след като приключи кампанията.

При втори тур на 21.11.2021 г., където видимо се търси обвързаност с дата 21.07.2021-а, но такава няма, балотажът ще е за Радев в лична година на подчинение, в месец на трудности и в ден на негативна промяна заради липса на анализ и правилни действия. По-лоша комбинация за двата тура не може да се открие, което ме навежда на мисълта, че някой я е смятал, но предложеното е обратно на желаното. Ех, тази трудна и неразбираема за лаици номерология.

За България и народа

Промени, минаващи през тежки изпитания
Датата 14.11.2021 е носител на промени за България, минаващи през тежки изпитания и изстрадвани чрез трудности, заради инат. Общата вибрация на деня е обвързана със създаване на неподходящи контакти в опит да бъдат привлечени гласуващи за Радев с обещания за бъдещи ползи за подкрепилите го партии чрез техните избиратели. Този ден ни разкрива, че залогът за партиите на тъй наречения протест, не е добруването на България, а единствено материалните им и властови интереси.

Балотажът на 21.11.2021 г. е в ден на принудително обвързване с възможно най-неподходящите избиратели, които може да се откажат в самия изборен ден от гласуването, което са обещали, както и да са стимулирани с обещания или пари, а това от своя страна прави избора на новия президент сравним с игра на руска рулетка. В никой случай не мога да кажа, че ще спечели най-достойният.

И понеже изборните дни са под знака на двойното влияние на Скорпиона всички кандидати, без изключение, да внимават, защото привидно неудържимо привличат хората, дори и когато изглеждат студени, безпристрастни, емоционални, нападателни, но целта им е на всяка цена да подчиняват хората и да властват.

Трудно могат да постигнат целта си, ако не са сред предпочитаните от народа, след като изборните дни са в неделя, съгласно календарния ден, но съгласно изгрева на Слънцето началото и на двата съвпада със събота, ден на Сатурн и на мъртвите. Този неприятен факт съм склонна да мисля, че не е търсен, а е случайност, но той ни разкрива, че в България има хора със скрита или явна власт, които целят да съсипят държавата и народа до превръщането им в нечий придатък. Твърде плашещо е това астрологично разкритие, но бързам да кажа, че както го мислят, няма да стане.

За партиите

Мечти единствено за пари
46-ото НС се роди и започна работа на 21.7.2021 г. и както бях написала – бъдещето му е скандално, агресивно с наченки за търсене на нерядко унизителен компромис от малките партии на новото статукво. Бъдещето на 46-ото НС е от ден до пладне, до късна есен или най – много година. Всичко зависи от интереса на президента и задкулисието, срещу което се борят новите партии, но което част от тях представляват, както и от бъдещите санкции на Европа спрямо България. А те вече чукат на вратата ни.
Още миналата година предупредих, че от гласуването на 4 април зависи дали ще сме оазис без емигранти или ще ни залеят. Е, случи се. Да дойдат новите управляващи в градинката пред “Света София” до “Александър Невски”. От две седмици дремят по пейките с торби и малки деца.

Съгласно датата на раждане на 46-ото НС, решението от 2 септември на парламента за ден на президентските избори е обвързано с лична година на привидна стабилност, в месец на стабилност, но всъщност на налагането є чрез привличане на пари в лична полза, прикрита под маската на народоугодно говорене. За лош късмет денят е на кармична разплата и отново на материални стремежи. Много звездни карти направих, само някои тълкувам тук, но във всичките планетите ни разкриват мечти единствено за пари. Всичко друго е пушилка за наивници.

Датата 2 септември ни разкрива притеснителна информация, свързана с кармичното наследство в българската история. В момента в Народното събрание и сред служебно управляващите на всички нива са изпълзели същества, не мога да употребя друга дума, преродени българи от предходните векове. Тези хора по време на османското иго са били в служба на поробителя и са потискали сънародниците си. Сред тях има и преродени богомили, които са готови на кармична мъст към народа, който преди хиляда и сто години не ги е припознал за новите религиозни водачи, нищо че сега друго се говори. Напъдени от Симеон Велики, са се преродили сега, за да мъстят на целия народ, защото някогашните родоотстъпници си остават завинаги, във всяко свое следващо прераждане такива.

Композитни аспекти

Проблеми, сривове и емоционални изблици
Потвърждава се негативната посока, в която България устремно е поела след 4 април 2021 г.

Изборите са за президент, но планетарните аспекти ни разкриват, че с две изключения партиите в парламента мислят единствено как да превърнат подкрепата си за един или друг кандидат в пари. Никой не иска Радев, причини много, но за пари и лично облагодетелстване на всичко ще са съгласни. Грижата за народа я няма, независимо, че всички все за народа ги боли и все за неговите правдини се борят. На някои от партийните представители и лидери на партии егото им и самочувствието им, че са богопомазани, граничат с психическо отклонение и суверенът това го вижда, нищо че инертно си мълчи. Планетите ни разкриват, че това поведение, освен всичко друго може да засили желанието на не малко избиратели да пренебрегнат урните.

Общата вибрация съгласно композитната карта между деня на гласуване на датата и изборния ден предупреждава за безпрецедентно разграбване на държавата и обедняване на народа, каквото не се е случвало в последните 30 години. Комбинация от астрологични аспекти ни разкрива мисленето на новите управници и радетели за промяна: “След като народът плаща, защо да не му бъркаме в джоба, а след това докато управляваме да си крадем без да ни пречат ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БОГОВЕТЕ НА НОВОТО ВРЕМЕ”. Чудни са откровенията на звездната карта. Управляват ни богове, а ние сме тълпата за издояване. Ако разумът в избирателите надделее, тази опасност ще бъде избегната на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Ако ли не – всеки народ сам кове Съдбата си.

Композитната карта на гласуването за изборен ден и на балотажа гарантира проблеми и сривове заради предоверяване от кандидат-президентските двойки, както и емоционални изблици, водещи към падение на кандидатите след изборния ден и до възвеличаване на победителя, но за кратко, ако е отново сегашният президент. Тази композитна карта разкрива, че Румен Радев, каквото и спокойствие да демонстрира, неистово се страхува за оцеляването си и в същото време чувството му за себесъхранение се е изпарило в мъгливата омая на неговото себевъзвеличаване. Ето ви сериозен проблем, защото и най-добрата охрана е безсилна пред Съдбовните наказания.

Настоящото астрологично тълкуване потвърждава негативната посока, в която България устремно е поела след 4 април 2021 г. Вече живеем в криза. Пред нас е недобро бъдеще. Дали то ще ни мори до края на 2023 г., до 2026-а или в най-лошия случай до 2030-а зависи от разума, а не от емоцията, когато гласуваме.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text