img

Алена погреба Путин с тази прогноза: Отключи лоша карма! Орисан е на много страдания за народа на Русия

/
/
/
846 Views

Най-известната родна астроложка, Светлана Тилкова – Алена , не пропусна да направи подробен хороскоп на лидера на Русия, Владимир Путин , като предрече какъв ще е изходът от войната в Украйна и посочи голям пропуск на Путин. В хороскопа си астроложката разкрива подробности за бъдещето му като лидер и човек.

Не изпускай тези оферти:

 

„Президентът на Русия е роден на дата, която и като вибрация в деня, и като обща вибрация създава изявен интелектуалец, политик, анализатор, човек, който винаги правилно е преценявал кога какво да направи, за да извлече най-голяма полза за себе си и за държавата.

Около него кръжат на ята астролози и нумеролози, в чии съвети се вслушва вече не знам, но съм изненадана за действията му през последните дни.

 

Не заради указа за признаването на двете украински области за независими държави, те бяха очаквани. Нито за военната агресия. Проблемът е, че и двете действия на Путин са на неподходящи дати, които ще превърнат победата спрямо Украйна в неочаквано дългосрочни проблеми за Русия”, коментира Алена.

Тя допълва, че до този момент Путин не е грешал за важни начинания заради неспазени астрологични аспекти.

„Но се случи. И Русия, и руският народ ще платят висока цена за неподходящите дни на признаването и началото на войната. Тъй като в рождения му хороскоп Хирон е в Козирог, а Путин е световен лидер, е способен в нечакан за всички миг да предизвика световен проблем, дори и ако привидно е породен на местно ниво. Така доказва на всички, че той е големият играч и въпреки световния ропот нещата се случват, както ги е планирал”, обяснява астроложката.

Според нея денят 21 февруари, вечерта, когато Владимир Путин призна независимостта на Донецката и Луганската република, е неподходящ за целта.

„Той е в негова лична година на трудности, породени от странични и неочаквани фактори, която го подхлъзна и с неправилно разчетени съдбовни знаци. Февруари допълнително фиксира и стабилизира негативите спрямо Русия, заложени в действията му към Украйна, основани на инат и пак инат, нещо нетипично за лидер от неговата величина. Путин инатливо даде да се разбере, че ще бъде това, което си е наумил, кой каквото ще да говори. Важното е, че Русия има оръжия, който не го е страх, да й се противопостави.

И тъй като денят 21 февруари му носи само негативни емоции, приключване, но не го орисва на успешно ново начало, неприятностите предстоят. Тепърва ще жъне плодовете на емоционалната, но негативна карма, която сътвори за броени часове и дни.

Сгрешил е в очакванията си и резултатите скоро ще са безспорен факт, но ще повлияват не само един човек, Путин, а и хората от потърпевшите държави, включително европейските”, категорична е Алена. Нумерологичните вибрации на началото на руската военна операция в Украйна на 24 февруари сутринта ни разкриват защо нападението е в този ден. Причините, според астроложката, са следните:

„Първата е, че Путин вече е бил спокоен заради проведени разговори с други световни лидери, че няма да му бъде попречено да осъществи целите си спрямо Украйна. Астронумерологичните аспекти не ни разкриват кои са те, независимо какво предполагаме или сме сигурни, че знаем. Втората е отново инат.

Струва ми се, че 24-то число не е било планираното за начало на войната, но нарочното или подсъзнателното забавяне се е случили заради желанието на Путин да докаже, че само ако щракне с пръсти, ще е икономически и геополитически властелин на планетата. Ще го разочаровам. Не е тръгнал по пътеката, която води към сбъдване на тази мечта, а тепърва ще крета по успоредна изровена пъртина, която го орисва на много изпитания и страдания за народа на Русия”, категорична е Тилкова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text