img

Бившата жена на Орхан Мурад развърза змийски език – сипе махленски обиди по новата му любов (Снимки):

/
/
/
983 Views

След скандалните изяви на Сузанита, които не спират до ден днешен, семейството на Орхан Мурад бе разтърсено от нов скандал – припомняме, че наскоро певецът се разведе със съпругата си Шенай , а малко след това официално обяви, че има нова жена в живота му. Последваха снимки с новата изгора на ангелогласния певец, които обиколиха публичното пространство за нула време.Реакцията на бившата на Мурад не закъсня, а думите й могат да съперничат на най-цветистите махленски обиди !

Орхан Мурад бивша жена

Орхан Мурад нова жена

„Любовта е за двама, но винаги се намира някоя ку*ва, която не може да брои“, написа блондинката във фейсбук профила си и очевидно показа, че е вбесена от развоя на събитията.

„Обичай, мрази, падай и ставай! Но заради боклука боклук не ставай!“, „Вярваш на някого, докато не те предаде. Приятел си с някого докато не те предаде. Защитаваш някого, докато не те предаде. Готов си да направиш всичко за някого, докато не те предаде. Обичаш някого, докато не те предаде. Едва когато някой те предаде, се научаваш да вярваш безрезервно само и единствено на себе си“, продължава излиянията си Шенай, а последователите й направо се потресоха от директността й

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text