img

Бившата на Иван от Фермата залюби съсед на Бойко Борисов

/
/
/
570 Views

Бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, най-накрая си намери мъж. Цели 10 години след като се разведе с водещия и продуцент на риалитито „Фермата“ по Би Ти Ви, брюнетката отново се радва на щастлива връзка. Тя е с тайнствен мъж, за когото се носят слухове, че е съсед на бившия премиер Бойко Борисов.

 

 

 

Аферата на Вихра с мистериозния мъж, с когото се среща, изглежда е съвсем прясна. Отчаяната съпруга огласи новината миналия уикенд, когато показа своя снимка с чаша вино в ръка, а срещу нея – мъжка ръка, която също държи вино. От коментар към снимката става ясно, че въпросното питие се консумира с Банкя. Запознати твърдят, че адресът на новия мъж до Вихра бил в близост до дома на Бойко Борисов. От снимките, които бившата тв водеща показва, изглежда, че жилището е много уютно, обзаведено с добър вкус, а мебелите са съвсем нови. Кухнята като че ли почти не е ползвана. Явно или сградата е строена наскоро, или съвсем скоро в нея е правен ремонт.

 

 

Съдейки по това, което брюнетката обявява публично, тя и новата й тръпка май си правят вечери на четири очи в това жилище всеки уикенд. Това стана ясно от снимки, които Вихра публикува периодично от ноември насам, като не пропуска да разясни точно какво слага на масата за новия си любим. Миналия уикенд например му е правила брускети. Влюбените са се черпили с моцарела, прошуто, бейби царевички, авокадо, чери домати и различни други вкусотии, които са достатъчно засищащи, за да убият усещането за глад, но в същото време и достатъчно леки, за да не им се доспи след вечеря. Както по филмите, докато са приготвяли масата, Михра и мъжа до нея са вдигали наздравици с бяло вино. Брюнетката уточнява, че се е готвило „с любов“, от което недвусмислено става ясно точно какви са отношенията й с човека от Банкя.

 

Седмица по-рано двойката се е хранила с пълнени чушки, приготвени по специална рецепта, като майсторът в кухнята отново е била Вихра. Тя уточнява, че вечерята е приготвена „за специален човек“. По думите на разведената дама, любимият й от Банкя я черпи с вино от ананас. Макар че открай време се знае, че тя е скарана с черпака, новата половинка явно я е вдъхновила да научи някои рецепти. Твърде вероятно е заради краткия си стаж край печката да не може да се мери с актуалната жена на Иван Христов – Ирина Тенчева, за която се твърди, че въртяла само гурмета. Но важното в случая не е количеството на храната, а любовта, с която е приготвена.

 

За първи път в живота си Вихра среща мъж, заради когото има желание да сложи престилката и да се научи да готви. До този момент тя системно е отказвала да си губи времето с манджи. Не го е правила нито заради Иван, нито заради който и да е друг човек в живота си, включително за дъщеря си Ава, която вече е на 16 години и така или иначе няма претенции към кулинарните способности на майка си. На 45-годишна възраст явно е дошло време отчаяната съпруга да се научи да прави и това.

 

Откакто Иван я остави преди 10 години, за да се ожени за Ирина Тенчева, брюнетката не е имала връзка, която заслужава да бъде обявена официално. Според слуховете, най-сериозното й увлечение през този дълъг период от време е било с предшественика на Христов в леглото й – покойният вече режисьор от БНТ Милан Кузов, който е женен още когато се запознава с нея. Говори се, че 23 години по-възрастният от нея мъж бил най-голямата любов в живота на Вихра до срещата с човека от Банкя.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text