img

Божинов мина на дърти котета! Новата е 40+ и с дете! СНИМКИ

/
/
/
440 Views

 

Колоритният футболист Валери Божинов заби майка с дете, научи “Телеграф”. Велислава Миланова е новата на Божи гол. От профила на атрактивната дама във Фейсбук става ясно, че е привърженичка на пластичните операции, че видимата й възраст е около 40 години и е майка на едно дете – момиче в тийнейджърска възраст.

Новата на Валери позира в колата

Кожен салон

Повечето снимки и публикации на блондинката са заключени.

Последната, която може да бъде видяна, е от началото на март и според запознати е от колата на футболиста. Припомняме, че Валери се сдоби наскоро със спортно луксозно „Ауди“, с кафяв кожен салон, досущ като този от снимката на Велислава. 

Валери и половинката му

Свидетели на срещите на двамата разказват, че Божинката често бил засичан да се разхожда в един от столичните молове под ръка с едрогърдата дама.

Валери бил доста щедър и купувал на дамата на сърцето си луксозни дрехи от маркови магазини. Посещенията им в търговския център ставали все по-чести, което очевидно говорило, че футболистът не крие отношенията си.

Следи

И ако досега за новата любов на Божинов се говореше, че тя е италианка, която ритнитопковецът канел на гости от време на време, вече е ясно, че става дума за чистокръвна българка.

Проверка в социалните мрежи показва, че Валери следва Велислава в Инстаграм.

Това е странно, тъй като сред дамските профили, които той следи, са майките на децата му – певицата Алисия и плеймейтката Николета Лозанова, както и няколко известни в спорта дами.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text