img

Бойко Борисов нарече Кирил Петков измамник

/
/
/
562 Views

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на посещение в Губеш. Той излъчва на живо във Фейсбук въпросната си визита.

Припомняме, че към края на юли ураганeн вятър отнесe покриви на къщи в софийското село. Изпълнителната комисия на ГЕРБ отпусна от партийната субсидия 100 000 лева, за да помогнат за справяне с щетите.

„Кръстникът Румен Радев направи така, че държавата изпадна в хаос. Слави Трифонов и той говори за хаос“, посочи Борисов.

Той реагира и на изказване на служебния министър Кирил Петков, който каза пред bTV, че са спрели парите на ДПС и ГЕРБ: „Ние нямаме никакви пари и нищо не сме получавали„, заяви той и на няколко пъти окачестви Кирил Петков като „измамник„.

„Ковид вълна, финансова криза, мигрантска вълна, икономическа криза, а Бойко Рашков ходи при на кмета жената“, добави експремиерът.

„Утре събирам изпълнителната комисия и ще решим, че нито ще подкрепяме това правителство, нито ще участваме в каквото и да било“,

каза Борисов, с което той за пореден път доказва, че мнението му се мени доста често. Наскоро той намекна, че официализирането на правителство на ИТН може да бъде официализирано под някаква форма.

„Сега така се изпокараха, че и след избори пак не могат да направят коалиция, смята Борисов. Няма как да се направи после правителство и Румен Радев е основният виновник за това. Как сега ще отиде Христо Иванов, като му казаха, че е четвърти, че е толкова малък. Корнелия няма избор. А аз дойдох да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме направили. Другата къща пък да я направи Румен Радев, но той не се весва тук, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално“, коментира Бойко Борисов.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text