img

Бойко Борисов: Радев ме снима с дрон в спалнята и после гледа записите у тях

/
/
/
573 Views

Няма вариант ГЕРБ да не признае изборите. Радев наложи такава омраза и хаос в държавата, че така разделена държавата, не виждам как ще се оправим и това не са някакви политически изказвания. Това заяви експремиерът Бойко Борисов в предаването „Лице в лице“ на БТВ.

Предупредих преди 1 година какво ще се случи. Тоя занаят 10-12 години го упражнявам да балансираш между НАТО, атлантици ЕС, сложно е, каза лидерът на ГЕРБ.

 

 

Червената лампа светна когато ЕБВР намали прогнозата на България за икономически растеж. Това не е ли шамар за Кирил и Асен – министрите на Радев?, попита Борисов.

Гнусен компромат! Слагат шкафче, подредено, докато ме няма. Заснели са всичко, докато ме няма и са платили да ме снимат, докато спя. Прекрасен компромат, заяви Борисов по повод новите снимки от спалнята му.

Няма да доставя радост на воайора Радев, който пускаше дрон, за да ме снимат в спалнята, отсече той.

Той атакува президента и за имунизацията: „Вие видяхте ли Радев да се ваксинира, с каква ваксина. Видяхте ли зеления му сертификат?“, попита шефът на ГЕРБ.

Да беше отишъл да се ваксинира, хората, които го харесват, щяха да тръгнат след него, увери Борисов.

Моделът на Радев е три-четири пъти по-скъп ток, заключи Борисов.

„И малкото българи, които ще ходят да гласуват, ще ги откажем. Хаосът е тотален и пълен навсякъде, дори тука в машините, флашките, пластиките. Каквото и да кажеш то е абсурдно. Какво да гласуваме повече. Машините заминали за чужбина, не се знае кои машини, ЦИК не знаят. Хаосът е пълен, ние ошашавихме хората.

Рашков по конституция единствената му функция е да организира избори. В четвъртък следобед ЦИК сезира за нередности този, който отговаря за изборите. И същият този си назначава проверка на себе си и казва довечера ще излезем с информация. Радев трябваше до момента да му е взел оставката, да назначи някой честен човек, който да отиде, да прибере всички машини, да сложи полиция, държавата да си ги купи, да са 100 процента нейни“, каза Борисов.

„Две седмици говорим за контролните разписки от машините, защото бяхме сигурни, че ще се фалшифицират. И предишните фалшифицираха. Това са четирима души – двама братя, баща, сестра, семеен кръг, които отговарят. ЦИК ги назначава. Те дошли от заплати 10-12 хиляди лева, на заплати от 2000 лева.

Може ли такъв абсурд – да си дадеш най-важното събитие в държавата – изборите, на една частна компания, която си прави каквото си иска, и на четири души, които дори не отричат, че четвъртия е най-близкия на Бойко Рашков човек, защото жена му е във вътрешна сигурност на МВР доверения му човек. Да бяха излезли да опровергаят – не е вярно, ние не сме братя. Няма никакво опровержение. От събота им казваме, че се разхождат едни машини, хората вече вицове разправят за тях.

Няма вариант ГЕРБ да не признае изборите, защото това няма никакво значение. Радев наложи такава омраза и хаос в държавата, че при такава ситуация – така разделена държавата, аз не виждам как можем да се оправим и как ще се оправим“, коментира той.

Според ЕК възстановяването на Бг се отлага – предизвикателства ниската ваксинация и високите цени на тока са причината, каза той

Христо Иванов и компания не са сложили една тухла, за да спорят с мен, отсъди експремиерът.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text