img

БОМБА: Гълъб Донев извади голямата брадва и ги започна наред! Ето чии високопоставени глави хвръкнаха още в първия ден

/
/
/
904 Views

Спецакцията на полицията в цялата страна, разпоредена след случая с Георги Семерджиев в София, продължава с пълна пара. Служителите на реда в Пловдив са на улицата и дебнат джигити. Постигнатите резултати до 2 август в областта сочат, че са проверрени общо 16368 моторни превозни средства и 20800 шофьори и пътници.

Съставени са 1552 акта и са издадени 5393 глоби с фиш за установени нарушения. Засечени 52-ма шофьори с алкохол до 1,2 промила и 31 – над тази стойност, под въздействие на наркотици или техни аналози – 31, неправоспособни – 53. Отказ за проверка с дрегер са направилии 16 шофьори, а с драг чек – 8, съобщиха от полицията след запитване на „Марица“.

За неправилно изпреварване са санкционирани 95 от седналите зад волана, а 45 – за преминаване на червено. Отнелите предимство на пешеходци са 16, а на друго превозно средство – 21. Административно отношение е взето и за констатирани 45 нарушения с непосредствена опасност за възникване на пътно произшествие.

По време на осъществения пътен контрол са връчени и 4222 електронни фишове, изготвени са и 2095 заповеди за прилагане на принудителна административна мярка, сочат данните на пловдивската полиция.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text