img

Борисов е готов да направи услуга на Слави

/
/
/
717 Views

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Фестивала на етносите и багрите в Котел.

Неочакваната визита събра около Борисов десетки негови симпатизанти, които се надпреварваха да се снимат и поговорят с него.

 

 

После Бойко Борисов разгледа различните различните етноизяви на фестивала – ромски песни и танци, калайджийство и др.

„Човек със съмнение за финансови измами беше назначен за финансов министър от Румен Радев. Взе парите от „Хемус“ и ги написа като излишък. Хората от цяла Северна България да знаят, че тези измамници им взеха бъдещото“, заяви пред събралите се хора Борисов.

„Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява и започнаха да натискат Трифонов бързо да вади правителство. Който и да беше извадил, той щеше да бъде тричан. Този не го познавам, но той няма как веднага да знае всичко“, отбеляза още той и допълни: „То няма и значение. Значение има, че не е Слави Трифонов, за да поеме отговорност“.

Борисов бе категоричен: „Да не забравяме, че вчера вътрешен министър каза, че пряко се е намесил в изборите. Но Рашков, ГЕРБ пак би в България“.

„Само се чудихте как да направите машинациите в чужбина, за да не бием и там. Но в България пак бихме. Но и това няма значение и да бяхме били, защото ето Мая Манолова с 5% се държи като победител и иска да диктува. С коварството на Трифонов, да извади друг човек, веднага му спретнаха протеста, който правеха и на нас. Най-гадните обиди му се струпаха веднага, а още не е станат премиер. На мен поне ми се случи на 12-ата година“, отбеляза още той.

Лидерът на ГЕРБ заяви: „Това е отмъщението на Радев и Божков, защото се видя по тениските на хората там, че това бяха те. Те не искат да има ред, да имам системни партии. Искат хаос. Христо Иванов вчера беше най-тъжния човек, че не му сложиха министри. Тях само това ги интересува“.

„Румен Радев вчера му унижи премиера на Слави Трифонов и му извиваха ръцете. Ако отидем на нови избори, кой ще управлява?“, попита Борисов.

„Взеха парите от инфраструктурните проекти, които ние ги бяхме заделили, за да може като дойде новото правителство – да има пари по сметка. Ето ви парите по сметката – довършете „Хемус“, довършете Видин“, коментира още той и допълни, че само при ГЕРБ не е падала банка, а сега и тук „далаверата“ на служебното правителство се е разтурила.

„Радев създаде политическа война и няма излизане от това. Единственият шанс е Слави да излезе, защото само той може да озапти другите“, допълни Борисов.

„Омразата, която пося Румен Радев, ще му се върне със страшна сила. Ето тук кметът е събрал всички етноси – това е населението тук и ние трябва да сме заедно. Ако се насъскат всички групи, какво ще стане, етническа война! Радев създаде етническа война в политиката и няма излизане от това. Единственият шанс е да излезе Слави авторитарно и да каже, че трябва да се стегнат и да управляват. Идва пандемията, септември ще са не по триста заразени, а по хиляди. Като почнем да мрем по болниците, тогава ще ни е все едно Трифонов, Радев, Мадев… Готов съм, когато се гласува правителство, ние да излезем, за да намалим кворума, за да си направят правителство и да си понесат отговорността за всички лъжи и долнопробни компромати“, заяви Бойко Борисов.

„Слави да ги събере на една маса и да се разберат и да вървим напред. Трети избори са едно и също. Виждате и каква омраза има вече, те се мразят в мрежите „Да, България“ и ИТН. Между тях вече няма доверие, обвиняват се кой кога лъже. А аз работих с коалиция и знам какво е да се разбираш с Волен, с Каракачанов. Но единственият виновник се казва Румен Радев. А единственият изход е Слави Трифонов да е премиер, защото това момче е симпатично и може да се научи, но няма самочувствието на Слави да взима решения. Трифонов поне 6 месеца да започне и после да го остави, защото трябва да има лидерство и каквото и да е, само той е авторитарен и може да се оправи с това“, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Виждате, че тези дори нямат авторитети. Киро източи язовира, клекна до него и се снима, а после отиде в ББР да дава безплатни кредити на свои фирми. Другите искат да приватизират, но видяха, че тя е добра и няма как да извади някой над 1,3 млрд. лв. за да я вземе и източи“, заяви той.

Борисов подчерта: „Този президент вече не може да бъде президент. Дори няма да пратя хора при него, който иска да ходи. Видяхте какво правят вчера срещу ИТН – замерят ги с яйца няколко човека“.

„Откъде накъде, щом хората са ги избрали, с което право ги псуват. Трифонов му беше лесно като нас ни нападаха, ама видя сега как е важна полицията и как ги беше обградила, а сега ще имат комисия за полицейско насилие“, коментира той.

Лидерът на ГЕРБ заяви още: „Откъде накъде, щом хората са ги избрали, с което право ги псуват. Трифонов му беше лесно като нас ни нападаха, ама видя сега как е важна полицията и как ги беше обградила, а сега ще имат комисия за полицейско насилие. Откъде накъде, щом хората са ги избрали, с което право ги псуват. Трифонов му беше лесно като нас ни нападаха, ама видя сега как е важна полицията и как ги беше обградила, а сега ще имат комисия за полицейско насилие.

Не може само да сменя министри. Като не иска с мене, аз мога само да ги изкарам, за да намалят кворума и да си направи правителство“.

На въпрос дали ГЕРБ е готова да състави правителство, той отговори: „Не може само да сменя министри. Като не иска с мене, аз мога само да ги изкарам, за да намалят кворума и да си направи правителство“.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text