img

Ванга отново позна: След Бойко ще дойде висок пришълец от Чужбина, който ще се радва на народната обич

/
/
/
747 Views

Оказва се, че Ванга е любим персонаж освен за българските медии, също и за множество руски сайтове с афинитет към прорицателства и чудеса.

Там също се цитират думите на петричката врачка, както я наричаха у нас: „Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия,- ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това“. Тези думи Ванга изрекла още през 1975 г. на проф. Никола Шипковенски. Той е учен и психиатър, изследвал феноменалните й способности.

Съдейки по писанията във всевъзможни сайтове, оказва се, че Ванга наистина е била изключителна прорицателка, защото преди повече от 20 години е „видяла” онова, което е наше настояще днес.

Излиза например, че баба Ванга е предсказала появата на предишния премиер Бойко Борисов. Описала го така: физически висок, як, строен и силен мъж; гологлав. Като човек – честен и почтен. Роден някъде в селата близо до София. Преди да започне да заема различни постове, щял да бъде милиционер. Ванга поръчала този човек да брани както себе си, така и страната – повече от българите, отколкото от чуждите хора. Тя видяла още, че той щял да се радва на голяма народна обич и на обичта на американците.

След него щял да се появи друг мъж от чужбина. Видяла го като висок човек, пришълец от някъде. Щял да бъде много добър лидер! 

Този „друг мъж от чужбина” е енигмата, която ни занимава в момента. След като всичко казано от Ванга  за експремиера Борисов изглежда почти едно към едно вярно, тогава имаме основания да се запитаме кой ли ще е следващият, този висок пришълец, който предстои да оправя България. Високи мъже, дал Господ, придошли от чужбина – също бол.

Сега обаче, след като ПППП успяха да яхнат вълната на политическо недоволство, думите на Ванга придобиват по-ясен смисъл. Оказва се, че този висок мъж от Чужбина е именно Кирил Петков, който само за 2 месеца успя да спечели симпатиите на хиляди българи и към момента изглежда най-логичният избор за премиер на България.

Партията на Кирил Петков и Асен Василев успя да се пребори с конкуренцията на ГЕРБ, БСП, ДПС и ИТН, което внася лъч надежда за страната ни. Дали обаче ще имаме стабилно правителство и просперитет, предстои да разберем.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text