img

Вижте младата и красива майка на Галена – за първи път я показва! (Снимки)

/
/
/
859 Views

Една от най-популярните изпълнителки на поп фолк-жанра, Галена , показа за първи път майка си в социалните мрежи. Звездата заведе семейството си в Париж на екскурзия до Дисниленд – придружиха я майка ѝ и дечицата ѝ.

Менторката от „Гласът на България“ показва лицето на само на по-малкия си наследник Александър, който вече е на пет години.

Момченцето изкара коронавирус заедно с майка си мината година и разходката из невероятния парк с героите на Дисни е първото му пътуване зад граница след болестта.

Галена Александър

И докато не виждаме батко му Стефан, който е роден през 2009 година, Галена ни показа майка си .

Галена майка

Венета Ганчева и съпругът й Вичо се женят още съвсем млади. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Семейството на Галена не искало трето дете, защото времената били трудни. Майката на певицата се мъчила на абортира по различни начини, но не успяла и така се родила поп фолк изпълнителката.

„Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет“, казва Галена по повод появата си на бял свят. Певицата си спомня, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на баба й и дядо й по майчина линия. Баща й работил в завод „Смядово“, където произвеждали динамит и тротил. След като затварят завода, се пробва в други професии. Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка. „Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако правех някоя беля, винаги винаги беше прехвърляна на някое от по-големите деца“, споделя изпълнителката за „Феноменален“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text