img

Вижте отвътре приказната вила на Лепа Брена, която се продава за 2 милиона евро (Снимки):

/
/
/
1402 Views

Култовата сръбска певица Лепа Брена е идол за поколения българи. Музикалната легенда притежава няколко луксозни имота в страната и чужбина, сред които най-известна е белградската ѝ вила.

Сега Брена и съпругът й – бившият тенисист Слободан Живойнович, са решили да продадат приказния имот, пише македонският сайт Хит Портал.

Те живеят в местността Бежанийска коса в Белград от дълги години, но изглежда искат да я сменят.

Лепа Брена къща

Цената, която новият собственик ще трябва да плати за вилата, е 2 милиона евро, провери КО4. Това е сумата, която преди време самата певица обяви в свое интервю, когато я попитаха срещу колко би се разделила с дома си.

вилата на Лепа Брена

Къщата има голямо значение за музикалното семейство, в което и единият от синовете на певицата Стефан Живойнович я наследи на сцената, а пък доведеният наследник от първия брак на спортиста Филип Живойнович взе за снаха младата изпълнителка Александра Прийович.

Голямата фамилия пази много хубави спомени от съвместния си живот, а единственият лош спомен е отвличането на Стефан като дете. С него обаче живеят години наред и не това е главната причина за желанието да се разделят с мащабната постройка.

Децата им вече пораснаха и всеки от тях хвана по пътя си, затова Брена и Боба искат да я сменят с някоя по-малка, в която да живеят, пише „Телеграф“.

Лепа Брена синове

Филип е единственият от тримата, който официално се ожени преди 2 г., а миналата пролет направи звездата баба. Преди броени дни той имаше рожден и по този повод получи от половинката си тузарски часовник „Ролекс“ с диаманти за 25 000 евро.

Средният син Стефан пък се покри от социалните мрежи след новогодишното си участие, а преди броени дни даде интервю за сръбския „Телеграф“, че приключва музикалната си кариера и се отдава на бизнес и иска да се оттегли от медийното внимание. Засега най-малкият му брат Виктор все още не се е скрил от светлините на прожекторите и показва снимки с гаджето си в социалните мрежи.

Ето и снимки от луксозния интериор на вилата:

Лепа Брена къща
интериор вила Лепа Брена
кухнята на Лепа Брена
къщата на Лепа Брена
луксозната вила на Лепа Брена
Лепа Брена вила в Белград
белградската вила на Лепа Брена
луксозният дом на Лепа Брена

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text