img

В Ергенът стана нетърпимо, зрители недоволстват: Късай, Алекс! Върни му розата

/
/
/
350 Views

„Виктор е безхарактерен пъзльо“. В това са категорични зрителите на „Ергенът“, които са бесни, че след вчерашния епизод той остави в шоуто рускинята Виктория, която се държа безобразно.

Инфлуенсърката до този момент тровеше Александра, наричаше я „злото“, настройваше всички жени в къщата срещу нея и се гавреше с психоложката.

Вчера се оказа, че е преминала всякакви граници. Зад кадър тя е продължила да трови Александра и да ѝ говори много глупости.

Без изобщо да се притеснява пред камерите, в разгара на коктейла, Виктория сътвори и най-големия скандал в шоуто – лисна чаша с вода срещу опонентката си. Алекс запази самообладание и дори не каза на Виктор какво се е случило точно. „Има ли значение? Аз имам една истина, друг ще има друга“, философски се опита да се измъкне тя.

Виктория се държа нагло и със самия Виктор, след като отказа да му даде обяснения, настоя че Александра е най-голямото зло в къщата и трябва незабавно да си тръгне, защото била „психопат“.

В края на предаването, когато Ергенът трябваше да раздаде три рози той изненадващо остави Виктория в шоуто, което разгневи зрителите.

Ето и част от коментарите (без редакторска намеса):

„След постъпката на Виктор, който даде роза на оная Руска чума Категорично съм убеден, че той не заслужава обичта на Алекс. Надявам се да вземе правилното решение и да върне розата на Виктор на следващата церемония. Тя може да не спечели „Ергенът“ но спечели нас феновете“

„Александра изтърпя много, но постъпката последно на Виктор не ми хареса. Може така да са му наредили продуцентите, но при всички положения поведението му бе грозно“

„Безхарактерен тип, който няма т.пки, за да покаже вратата на онази самозабравила се руска м.стия. Виктор е всичко друго, но не и мъж за пример.“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text