img

Голяма драма! Енджи Касабие е съкрушена, мъжът й я…

/
/
/
448 Views

Красивата ливанка Енджи Касабие изживява сериозен срив в личен план, а причината е мъжът й Рабих Ел Зейн, който й причини нещо, което тя едва ли някога ще му прости.

Оказва се, че мъжът на Енджи е доста похотлив и напоследък го раздава като разгонен бик, където и да отиде – в парка, във фитнеса или в квартала, където двамата живеят.

Енджи Касабие разкри за страшна драма в семейството СНИМКИ

„Мистър Ливан“ 2014 без свян ходи да се запознава с всяка, която му грабне окото, а ако девойката се поддаде, веднага започва да я омайва с приказки на развален английски“, пише „Уикенд“. Рабих се държал и се чувствал така, сякаш е на секс туризъм в България. Той кръшкал на жена си като за световно, но имал предпочитания и си падал предимно по светли, слаби, стройни или с големи гърди жени, пише още изданието.

Енджи Касабие махна силикона от гърдите и устата, защото…

От написаното в седмичника става ясно още, че именно това бил типажа жени, които Зейн харесвал, намирал ги предимно в Инстаграм, на живо, а също и във фитнеса. Самата Енджи пък дори не подозирала за изневерите на мъжа си или пък много добре се преструвала, че не знае, че той й кръшка, защото постоянно го защитавала пред приятели, че й е много верен и покорен.

„Рабих много ме ревнува. Случвало се да се караме, ако съм облечена с по-оскъдни дрехи, ако съм по-разголена“, признавала е Касабие. Явно Зейн се опасява красавицата да не му слага рога, както той на нея.

„Мистър Ливан“ 2014 не работи нищо в България. Той е водещ на предаване в телевизия в Катар, което се излъчва на сезони и когато има ангажимент там ходи, снима и отново се връща за да сваля девойки у нас. Ежедневието на мургавелкото минава в пиене на кафе, чатене с мадами, тренировки във фитнеса и игри със сина им Раян. В същото време диетоложката се скъсва от работа и е вярна на мъжа си.

Вижте какво се осмели да направи Енджи Касабие насред пандемията от К-19 СНИМКА

Припомняме, че преди няколко години Енджи беше бременна с близнаци и пометна, като според слуховете, причината се крие именно в неверния й мъж. Тя е научила, че палавникът й кръшка и това я съкрушило. Разбира се, мачото обещал на жена си да се промени, но всичко си останало само на думи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text