img

Гонят дебелите от МВР?

/
/
/
434 Views

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Николай Ангов, който преди седмица обяви, че Созопол се управлява от ГЕРБ и техният кмет бил виновен за високата сметка за улично осветление, създаде нов проблем за партията си.

 

 

На практика той вкара първата политическа сила в конфликт със синдикатите на МВР и пожарната. След неговите думи пожарникари и полицаи се заканиха, че излизат на протест. (ВИЖТЕ ТУК)

Ангов се закани, че ПП ще предприеме законодателни промени, които ще доведат до сериозна чистка в полицията.

 

Щели да бъдат освободени …дебелите полицаи, закани се той.

„Служители на МВР, които не успеят да покрият задължителните нормативи за физическа издръжливост, няма да могат да заемат определени длъжности в системата. Изискванията за регулярни тестове, които съществуват и в момента, но не се прилагат, ще станат задължителни“, каза той, след което уточни, че в различни сектори на вътрешното министерство работят и много полицаи с удостоверение за трайно намалена работоспособност.

Николай Ангов е депутат от Пловдив-град. Роден е през 1989 година, твърди че е предприемач и докторант в областта на икономическото развитие. Той е бил съветник на бившия вицепремиер от ГЕРБ Румяна Бъчварова.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text