img

Горчиво! Орхан Мурад се ожени – СНИМКИ от събитието

/
/
/
331 Views

Фолкпевецът Орхан Мурад се ожени за новата си изгора Камелия Добрева на скромна церемония, видя Новини 0.

Самият той се похвали за щастливото събитие, публикувайки няколко снимки от сватбата в личния си профил във Фейсбук.

За по-малко от 24 часа публикацията им събра хиляди лайкове и стотици честитки от близки и познати. На описанието Мурад е споделил, че се чувства щастлив. От снимките се вижда, че булката е била облечена по традиция в бяла рокля, а на врата й виси масивен златен ланец.

Орхан Мурад сватбаЖенихът бе заложил на бяла риза без вратовръзка и скъпо сако. На една от снимките, на която пият шампанско, двамата показват и брачните си халки.

Певецът признава, че след раздялата с дългогодишната си партньорка Шенай, майка на двете му деца, сега най-накрая е намерил истинската любов. Няколко дни преди сватбата Орхан и Камелия си направиха обиколка из Германия, като документираха в социалната мрежа местата, които са посетили.

Междувременно стана ясно, че сайт дължи 12 000 лв. на Орхан Мурад, след като певецът ги осъдил за неверните твърдения, че не се интересува от дъщеря си Сузанита.

Орхан Мурад и Камелия ДобреваВъпреки съдебното решение той не е получил и стотинка, тъй като сметката на фирмата била празна, сподели самият Мурад преди месец. Така и не разкри обаче в какви отношения е с малката си дъщеря.

Източник: Пловдив 24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text