img

ДесиСлава шокира с вида си на участие в пловдивска дискотека

/
/
/
545 Views

Певицата отнася големи критики от феновете си, защото в социалните мрежи изглежда съвсем различно от това на живо и по този начин се чувстват излъгани.

 

 

Блондинката от доста години не може да се втали. Деси тежи около 80 килограма, което е твърде много за скромния й ръст от 160 см. На снимките в социалните мрежи чалга идолката изглежда слаба като вейка, а в реалността е буквално двойна.

 

Фотосите са от участие на певицата в пловдиска дискотека. Деси има огромни бедра. Въпреки това обаче, чаровната изпълнителка се е барнала в къса рокля, крайно неподходяща за едрото й тяло. Именно неподходящото й облекло и вталяването с компютърни програми играят лоша шега на изпълнителката, която отнася жестоки критики за вида си.

Всъщност Деси Слава не яде много, но от 4 години има сериозни хормонални проблеми. Лекари са открили тиреоидит на Хашимото на талантливата изпълнителка. Тя има проблеми с щитовидната жлеза.

Но най-вече неподходящото облекло на фолк дивата я прави за смях сред феновете й, които харесват гласовите й възможности, пише Hotnews.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text