img

Детската педиатрична болница с първи думи за колата от Краси Радков

/
/
/
369 Views

„Приехме новината с голяма радост. Много сме щастливи за жеста. Не всеки ден някой подарява кола.“ Това споделиха пред „България Днес“ от Столичната болница по детски болести „Проф. Иван Митев“.

Ентусиазмът им е по повод благородната постъпка на големия победител в шоуто „Като две капки вода“ Краси Радков. След грандиозния финал зрителите определиха актьора за най-добър имитатор с последния си образ на велики Емил Димитров. Така Радков стана шампион в десетото юбилейно издание на предаването и обяви, че дарява наградата си -, автомобил на детската педиатрия в София.

„Ние сме благодарни на господин Радков. Наистина това е много благородна постъпка! Не всеки отстъпва толкова голяма награда за доброто на децата. Много малко останаха хората, които ги правят тези жестове“, допълват от педиатрията

Постъпката на Краси Радков е силно оценена, тъй като болницата разполага само с една лична кола и тя е тип баничарка. За момента педиатрията все още не е решил за какво ще бъде използвано новото превозно средство, но със сигурност ще им е в голяма помощ.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text