img

Джулиана Гани: Давам детето в интернат, млада съм, ще си родя друго!

/
/
/
8074 Views

Сагата между Джулиана Гани и раздялата й с фитнес инструктора Илиян Найденов продължава с пълна сила. Мачото от Монтана извади записи как Малката Джулка го заплашва, че ще го „пречукат, когато е без детето“.  Записите наистина са покъртителни и в тях силиконката казва на екс любимия си, че ще прати детето в интернат и ще го даде на жена без деца, която ще се грижи с любов за него.

„Детето е мое, аз съм го родила, аз му решавам съдбата! То заминава в изправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в затвора да вляза само за да си нещастен ти. Държавата ще го вземе, ако прецени, но няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, за да го гледа. Да го взимат полицаите, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава…“ – това е едно от култовите изказвания на блондинката.

Найденов обвинява красавицата, че си има друг мъж и това е причината да иска да се разведе с него. Той твърди, че Гани е била в Монако не по работа, а на почивка с новия си любим. Илиян се кълне, че никога не е изневерявал, но има съмнения, че блондинката не му е била вярна.

Ето какво написа Илиян преди минути, публикуваме изповедта му без редакторска намеса:

„Моето мълчание свършва днес! Заклевам се, господ ми е свидетел, че опитах да стискам зъби и да поема този удар, но сега смятам че излагайки истината на показ ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, защото убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се налага да показвам истинското лице на жената, родила това прекрасно дете. Бях готов да замълча докрай и да спестя всичко, а в замяна исках единствено да постъпим като добри родители и да отделим енергията си в грижи, а не в тичане по съдилища и медии.
Сега обаче, когато нямам никакъв друг избор, трябва да започна да говоря! Имам много какво да кажа. Знам и последствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да живея този ад повече. Ще започна да публикувам неща, събирани с месеци и с основна цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм колко преувеличено ви звучи сега, но когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете колко трудно взех решението да говоря!
Историята е достатъчна за поне два вулгарни романа и затова ще започна от някъде, пък с дните и месеците ще ви показвам още… на парче!
За начало отговарям на основните няколко въпроса от последната седмица!

1. Джулиана Гани заяви, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното заминаване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на почивка!
2. Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се публикува. В неделя беше във Велинград. С майка си. В понеделник се видяхме при адвоката ми с огромна молба от моя страна да се споразумеем в полза на детето. Тогава и предложих да дойдем ЗАЕДНО към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше уговорка да преспи в апартамент нает от AIRBNB, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел! Изяснявам, че за периода от прибирането и в петък сутрин до вчера Джулиана не е направила НИТО ЕДИН ОПИТ да дойде и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато заяви в инстаграм, че изродът Илиян Найденов не я допуска до него от дни!
3. Чатовете! Никога не съм давал личният си адрес в гр.София на въпросното момиче, което аз лично смятах за момче и фейк провокация, докато пишех глупости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, така мислех! НИКОГА не съм писал, че каня когото и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше абсолютна лъжа! Ако има такова нещо в тези чатове нека бъде показано, НО НЯМА!
4. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС С ДРУГА ЖЕНА ОТКАКТО СЪМ С ДЖУЛИАНА ГАНИ! Не само в брак, а изобщо! Никога! За съжаление обаче не мога да кажа същото за нея и именно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята безопасност, защото както ми беше казано не веднъж – проговоря ли с имена, никой не може да гарантира какво ще ми се случи! Ще завършва само с това, че за всяка своя дума от сега нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще премина и детектор на лъжата!
Мълчах достатъчно! Сега е време да говоря. Ще говоря дълго и ще изваждам на показ истината парче по парче! Ден след ден! Ако някой от вас си помисли, че съм спестил нещо – така е! Най-ужасните неща все още пазя в тайна и ще използвам в съда, за да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не искам да ходи в интернат! Прости ми, Боже, че публикувам това! Бих умрял, но ще опазя Давид!
НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ!
ДОБАВКА: Тези записи са от преди повече от месец! Причината за поведението е скандал заради друг мъж!“, завършва дългия си пост здравенякът.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text