img

Джулиана Гани изобличи Пиленцата от Монако, оказа се, че са… СНИМКИ

/
/
/
1011 Views

Пиленцата от Монако, както са известни Боби Манекена и Нина Димитрова от „Смени жената“, творят гаф след гаф, въпреки че през цялото време са с убеждението, че са върха на топа.

 

Подигравките в социалните мрежи на кадрите и видеата, които двамата пускат, са непрестанни, най-вече заради желанието им на всяка цена да бъдат възприемани като луксозно живееща вип двойка. Тези дни обаче, Джулиана Гани не се сдържа и ги захапа много сериозно, заявявайки, че двамата са абсолютен фейк!

Силиконката, която наскоро се разведе с бащата на детето си и вече изживява шеметна нова любов, се присмя публично на Нина и Боби, разобличавайки псевдолукса им в анкета на Vbox7. В нея тунингованата блондинка определени Пиленцата като атрактивни, забавни, но доста фейк.

„Имам приятелка, която живее там и ги познава много добре. Това, което те парадират и показват, е само за пред камерата и за пред своите последователи“, обяснява Джулката. „Те живеят в някакъв измислен viral живот“.

Факт е, че Нина и Боби неведнъж са снимани не само на вип събития, но и на доста нелуксозни местенца, а действията им съвсем не издават живот на випаджии. Например – как Нина си избира китайски обеци от скромен пловдивски магазин. А „Ролс Ройс“-а, за който двамата тръбяха наскоро, и който по думите им скоро щял да бъде техен, май си е останал в шоу рума./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text