img

Димчев свали усмивката на Киро: Кандидатурата на Терзиев е сериозен гаф! Редно е да бъде изтеглена

/
/
/
75 Views

Ако бях на мястото на ППДБ, щях да си призная, че съм сгафил много сериозно.

София е ключът към България. През изборите за кмет на София се печели България. Историите на Тодор Живков, ОДС и Бойко Борисов са добре известни.

За този ключ авторите на сценария с лодката от 2020 са наясно. Изборът им на кандидат изглежда прекрасен, ако не броим това, че дядо му, чичо му, баща му и майка му са офицери от Държавна сигурност, при това с профил на номенклатурно развитие, който съответства на милионите, натрупани от кандидата и частично инвестирани за неговата кандидатура.

Не просто съответства, неговата зора, първите седем години в бизнеса, първите няколко милиона, първите стотина служителя и клиента са реализирани, докато дружеството на уважаемия кандидат е било собственост на една от многобройните куфарни ДС мафии.

Advertisement

Няма по-добър пример за шуробаджанащина от този на Васил Терзиев и неговите ДС родители и роднини.

Редно би било кандидатурата му за кмет на София да бъде изтеглена, особено с оглед събитията, които се случват в Украйна и позицията, която мнозина от редовите членове на ПП, ДБ и партиите, които ги съставляват, изразяват.

Нека не правим София заложник на интересите на тайните служби на омразния комунистически режим!

Защото реставрацията чука на портите.

От Фейсбук профила на продуцента Виктор Димчев

Материалът Димчев свали усмивката на Киро: Кандидатурата на Терзиев е сериозен гаф! Редно е да бъде изтеглена е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text