img

Динко с тъжни думи след първата операция! Не знам как ще оцелея!

/
/
/
204 Views

Тревожно е състоянието на Динко Вълев от Ямбол.

Както „Петел“ първи писа, той пострада тежко при операция за изваждане на обърната цистерна до Девня.

Динко е с множество счупвания по цялото тяло.

„Не знам как ще оцелея!“ Това казал Динко на свой близък приятел. Той губил много кръв. Всичко го боляло, разкрива авер на Динко Вълев пред „България Днес“.
Ловеца на бежанци се намира в „Пирогов“, където се възстановява след тежък инцидент. Преди дни светилото в ортопедичната травматология проф. д-р Диян Енчев оперира по спешност Динко, предаде Хот Арена.

Бившият Брадър се размина на косъм от смъртта докато изважда обърната цистерна край Девня, тежката техника се стоварва върху ямболията. Динко е със счупени прешлени, таз, ръка и други наранявания. Вече му е направена една операция. Предстоят му още няколко, както и дълъг курс на рехабилитация.

Въпреки тежкото състояние лекарите били оптимисти за възстановяване на Вълев.
Приятели на бизнесмена са категорични, че той е мъжко момче и ще превъзмогне всяка болка.

„Ако беше някой друг, нямаше да издържи, но Динко е боец! И за нещастие на неговите врагове, които му желаят най-лошото, скоро той отново ще стъпи на крака“, споделят близки на Динко.

Цялата история:

Динко, ловецът на бежанци, претърпя ужасен инцидент в началото на седмицата. Ямболският бизнесмен се размина на косъм от смъртта край Девня, докато издърпва обърната цистерна. Динко е затиснат от техниката, която тежи стотици килограми. В резултат на инцидента Ловецът на бежанци е с няколко счупени прешлена, таз, ръка и още куп наранявания.

С много трудности Динко е освободен от капана, в който попада. Веднага ямболският бизнесмен е закаран в болница във Варна. Лекарите там признават, че не могат да извършат сложните операции, от които Динко се нуждае. Затова му предлагат да бъде преместен в „Пирогов“. Динко е транспортиран до София с частен хеликоптер за негова сметка.

След като се запознава със ситуацията, д-р Диян Енчев се съгласява да направи операцията. Професорът е един от най-добрите специалисти в ортопедичната травматология. Той е оперирал куп популярни личности у нас и ги е спасил от тежките наранявания.

Интервенцията на прешлените на Ловеца на бежанци е продължила няколко часа, разкри самият Динко пред „България Днес“.

„Операцията вече мина. По-добре съм. Упойката още ме държи“, каза Динко пред вестника от болничното легло.

Възстановяването на ямболския бизнесмен ще продължи месеци. Предстои да му бъдат направени още няколко операции. Динко трябва да премине и през редица курсове по рехабилитация.

Въпреки многото травми, които получава, бившият брадър е сигурен, че ще се възстанови напълно. Той е получил уверение от лекарите, че най-вероятно след време ще се върне към стария си начин на живот.

„Ще се оправя“, категорично заяви Динко.

Плътно до него в лечебното заведение е неговата половинка. Именно тя вдига телефона на Ловеца на бежанци и му помага с всички други негови нужди.

Това не е първият път, в който Ловецът на бежанци се разминава на косъм от смъртта.

Преди няколко години бившият брадър се потроши при зловеща катастрофа с АТВ. Ямболията шпори бъгито с повече от 100 км в час. В един момент губи контрол над возилото и пада. Удря се лошо, но остава невредим. Отървава се с леки наранявания и навяхвания.

„Жив и здрав съм. Това е най-важното“, каза тогава Динко.

Ловеца на бежанци се размина с най-лошото и на пътя. Огромен камион забърсва скъпарската кола на Динко на пътя между Ямбол и Сливен.

Камионът му пресича пътя, а бизнесменът едва успява да предотврати сблъсъка от зловещия удар. Динко отново като котка се разминава без много сериозни травми. Откаран е в болница в стабилно състояние, като единствено има лек проблем с дишането след сблъсъка.

Сегашната ситуация е много по-сериозна и Ловецът на бежанци ще трябва да се лекува по-дълго.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text