img

Дъщерята на Ирина Тенчева надмина майка си по- красота. Вижте я само (снимка)

/
/
/
2800 Views

Звездната водеща Ирина Тенчева винаги е била изключително горда с децата си и не пропуска повод да изтъкне факта, че е щастлива майка. Тази сутрин половинката на Иван сподели колаж от няколко снимки в Инстаграм, с които определено успя да ни изненада.

 

Ирина използва фотоси на дъщеря си и супермодела Кейт Мос, за да покаже поразителната прилика между двете. Днес Верджиния е подрастваща 10-годишна красавица, която изключително много напомня на Кейт Мос, когато е била около нейната възраст. Снимката на модела, която Ирина използва за колажа е от времето, когато Кейт е била на 14 г. Вижте поразителната прилика:

Със сигурност не сме изненадани от факта, че Верджиния е хубавица, тъй като майака ѝ несъмнено е сред красавиците в родния шоубизнес. Но дали ще поеме по пътя на модата? Както виждаме, има необходимите заложби, остава само времето да покаже какво ще е бъдещето ѝ.

Ирина има още две деца – Спас и малкият Самуил. Припомняме ви, че преди да се влюби до полуда в Тенчева, водещият Иван беше женен за дългогодишната си половинка Вихра, от която има дъщеря на име Ава.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Tencheva (@irina_tencheva)

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text