img

Дъщерята на Краси Каракачанов е истинска красавица – събра всички погледи (снимки)!

/
/
/
3418 Views
В края на юли месец тази година Красимир Каракачанов даде официално ръката на единствената си дъщеря Деница на нейния дългогодишен приятел Никола.

Въпреки засиления интерес към събитието снимки от сватбата не се появиха и само поканените имаха честта да видят изящната булка.

Няколко месеца след тържеството, младоженската фотосесия на Деница и Никола /вижте снимките на Макс Буковски/, направи бум в социалните мрежи.

Кадрите, запечатали най-щастливия ден в живота им, предизвикаха дори световен интерес, видя „Ретро“.

Десетки одобрителни коментари на българи и чужденци заваляха под снимките, разделени на две части.

Именно от благодарствените думи на булката Деница към екипа, запечатал празника им, се разбира, че двамата с Никола работят сериозно по въпроса да направят Каракачанов дядо. 27-годишната дъщеря на министъра на отбраната и съпругът й се чувствали готови за важната стъпка, защото преди да се венчаят, имали 8-годишен съвместен живот.

Всъщност по идея на Деница, преди да облече дизайнерската бяла рокля, двамата с мъжа й, кумовете и семействата им носели традиционни български носии, за да бъдат в унисон с обстановката, която подбрали – фамилната къща на Каракачанови в Боженци. За украсата на двора и построяването на дървена арка наели специална агенция, която монтирала съоръженията.

Същите се погрижили и за декорациите на ресторанта, в който по-късно се провела същинската сватба.

Стотици метри светещи лампички, тонове бели цветя, дървесни сувенири и кристални полилеи красели помещението. Докато били с носиите, младоженците изиграли няколко възрожденски обичаи. Най-близките жени до Деница сплели косата й на две плитки, наричайки да й се случват само хубави неща. После се осъществил ритуалът по открадването на булката, завихрило се първото хоро, а после всички сватбари отишли заедно в местната черква, където младите сключили църковен брак.

Източник: За жената

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text