img

Ексклузивно видео! Арестуваният за кървавото убийство до Новата поща проговори пред „Днес България“!

/
/
/
148 Views

Арестуваният за кървавото убийство в района на Новата поща П.Р. проговори ексклузивно пред „Днес България“. Преди минути той бе конвоиран в съдебната палата, където бургаският окръжен съдия Петя Георгиева трябваше да разгледа постъпила молба за промяна на мярката за неотклонение.

Както е известно П.Р. се намира в ареста, след като бе задържан за убийството на Иван А. 32-годишният мъж бе наръган с 28-сантиметров нож на бул. „Стефан Стамболов“ в района на Новата поща. След няколко дни между живота и смъртта, след множество операции, преливане на голямо количество кръв и хеморагичен шок, в крайна сметка той почина, вследствие на Белодробна тромбоемболия.

Какво е накарало задържания П. Р. да поиска по-лека мярка, така и не стана ясно. На въпрос на наш репортер, криминално проявеният мъж отговори лаконично: „Заради невинността си“. Пламен Русев е собственик и управител на строителната компания „Ноубъл Хаус“ ООД.

Още по-необясними се оказаха последващите му действия. Изненадващо адвокатите на П. Р. оттеглиха искането за изменение на мярката. Така към момента той остава в ареста за убийството на някогашния си приятел и съратник.

Вижте ексклузивното видео на „Днес България“!

 

 

Източник: dnesbulgaria.com

Материалът Ексклузивно видео! Арестуваният за кървавото убийство до Новата поща проговори пред „Днес България“! е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text