img

Елвира от „Ергенът“: Имам си приятел, но още съм девствена!

/
/
/
431 Views

Елвира от „Ергенът“ не бърза да се отдава на интимни ласки

Елвира напусна „Ергенът“, но все още продължава да е сред най-обсъжданите участнички в шоуто. В предаването тя призна голяма своя тайна, а именно, че е девствена.

Много хора сметнаха, че Елвира лъже и се прави на интересна, а всичко е просто актьорска игра и е по сценарии. След „Ергенът“ брюнетката даде много интервюта, в които обаче продължава да твърди, че е девствена.

Само преди няколко дни Елвира призна за първи път, че след „Ергенът“ вече има мъж до себе си. Двамата се познават отдавна, но връзката им започва след излизането й от предаването.

Въпреки че Елвира вече има мъж до себе от няколко месеца, тя все още се пази и не е  загубила девствеността си. Това признава самата тя в последното си интервю. Тя твърди, че „няма конкретен момент, който си представя“, но все още не е почувствала, че е дошло времето за следващата крачка във връзката с приятеля й. А именно – правенето на секс.

Мъжът до Елвира търпеливо изчаква любимата си „да се почувства готова“ и „да го направят“, без да й оказва натиск.

Елвира от "Ергенът" вече няколко месеца отлага секса с приятеля си сн. Инстаграм

Елвира от „Ергенът“ вече няколко месеца отлага секса с приятеля си сн. Инстаграм

Брюнетката признава, че след участието й в „Ергенът“ са се появили много ухажори покрай нея, но за тяхно съжаление, тя е вече е обвързана.

Източник: show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text