img

Емануела: Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие

/
/
/
451 Views

“Мартин водеше жени у нас, докато аз съм на участие! За какво ми е такъв мъж?!”

Това сподели специално за “България Днес” фолкпевицата Емануела. Тя подчерта, че говори за последен път за бившия си и не иска повече да бъде свързвана с него по какъвто и да е повод. Изпълнителката на “В чуждите легла” разкри, че остава крайно разочарована от взаимоотношенията си с Мартин Николов, по-известен като Елвиса. Тя разкрива, че бившият й партньор започва да й изневерява още на втората година.

 

“За мен най-важните мъже в живота са моите синове, баща ми и двамата бащи на децата ми. Това са единствените важни мъжки фигури в живота ми, защото това са хора, с които съм свързана завинаги и съм искала да бъде така. Всички останали са бившите на Емануела, които не са оставили никаква трайна следа”, разкри певицата.

Потърсихме синеоката фолкфурия по повод поредните спекулации по неин адрес и най-вече любовния й живот.

 

“За последен път ще говоря за Мартин. Когато влизаш от връзка във връзка, винаги говориш за новия си мъж и старият някак изчезва. Но понеже аз нямам мъж в живота си, и сега непрекъснато ме свързват с Мартин. Сега, за да се отърва от това нещо, трябва да си намеря нов мъж, а аз не искам. Не мисля, че съм на такъв етап от живота си. Не ми се занимава с такива неща. Настроена съм работно. Ако дойде някоя любов – добре дошла”, сподели звездата на “Пайнер”.

 

Певицата, която е изключително разочарована от приятелството си с него, признава, че не се притеснява да общува с Мартин, но не вижда смисъл в подобно нещо. Определя го като страхотен човек за маса и купон, но за друг тип отношения не може да го приеме.

 

“Нашата връзка може би щеше да приключи на втората година, ако не беше пандемията. Оттогава нещата изобщо не са ок. Получавах много възмутителни съобщения от малки момичета, 20-годишни, на които той пише и предлага разни неща. Всяка уважаваща себе си жена няма как да гледа повече сериозно на такъв човек. Просто дойде пандемията и останахме заедно, ей така, защото ни беше скучно”, сподели за краха в отношенията й с Мартин Емануела.

“Искам да помоля не само вас, но и всички журналисти да спрат да свързват името ми с този човек. Неговото единствено постижение е, че е бившият на Емануела”, категорична е чаровната изпълнителка, която апелира да бъде разграничена от Елвиса, с когото вече няма нищо общо.

 

Остава огорчена, защото разбира, че Мартин разказва наляво-надясно неща от личния й живот. Двамата се познават от над 20 г., имат общи приятели и разгласяването на лични моменти от живота й я дразни допълнително. Признава, че в началото Мартин успява да я заблуди, че се е променил, но с времето нещата тръгват постарому. По думите на Емануела Елвиса има афинитет към женската красота и очевидно му е приятно да бъде с различни красавици.

 

“В един момент беше променен, може би заради любовта си към мен, но тя много бързо изфиряса. На мен не ми трябват клоуни в живота. Той пие 5 дни в седмицата, не излиза от заведенията, а на мен това не ми харесва. Мартин обича да си живее, да си пие, да има жени. Не ми харесват тези неща. Но няма драма и преживявания. То беше ясно, че ние няма да бъдем заедно. На мен ми трябва сериозен човек, с когото да имам спокойствие, да правят жестове към мен, да ми показват отношение”, сподели Емануела.

Относно отношенията си с бащата на второто й дете Митко Динев Емануела е категорична:

“Ние бяхме много голяма любов. Аз съм съгласна да преживея всичко наново, цялата тази гадост след това… Пак бих изживяла любовта си с него. Това е нещо, което пожелавам на всеки да изпита като чувство. Толкова много съм го обичала, дори повече от себе си. Като има такава голяма любов, е нормално да има дрязги”.

 

Правата над детето им Митко, който вече е на 7 г., са отсъдени на Емануела. Разказва, че преди време е огласила проблемите си с Динев, за да може да помогне на майки в подобни ситуации и да ги окуражи да не се предават.

 

“Все още имаме разпри за детето. Смятам, че това е излишно. Детенцето ни е добро, здраво и мисля, че ние можем да се разберем. Той го вижда и може да го вижда когато си пожелае. Все пак това дете е и негово и ако няма обективна причина, смятам, че бащата задължително трябва да общува с детето си. А и все пак той е момче и бащата има много важна роля. Мити си прекарва страхотно времето с баща си”, допълва певицата, която преди време имаше дрязги с Митко Динев заради правата над сина им.

 

На въпроса как успява да е толкова толерантна към отношенията с бившите си, как успява да се съхранява и може ли да даде някакви съвети, Емануела отговаря: “Няма как да промениш нещата. По-добре е да гледаш по-позитивно, защото реално на теб ти се трупа. Някой път и аз се сривам. Обикновено започвам да се оплаквам на Алекс – Супер Саш. Пред него си изливам душата. Като не можеш да промениш нещо, което е минало, по-скоро гледаш да оправиш бъдещето, за да можеш на теб да ти е по-добре. Преминавам през трудни моменти, разбира се, но защо трябва да натоварвам хората. Гледам да съм по-позитивно настроена”.

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text