img

“Ергенът“ Виктор се срещна тайно с една от финалистките! Тя ли печели шоуто? ПАПАРАШКА СНИМКА

/
/
/
284 Views

Финалът на култовото риалити „Ергенът“ наближава. Остават два дни и три претендентки. Александра, Виктория и Дениз се борят за сърцето на Виктор, но в петък той ще избере само една. 

И докато в социалните мрежи валят залози коя от трите дами ще си избере Виктор, мачото бе уловен от папараци на среща с една от тях в центъра на София.

 

 

„Днес Александра и Виктор от „Ергенът“ са заснети заедно в София. Според Вас двамата заедно ли са и отиват ли си“, гласи постът в социалните мрежи, придружен с папарашка снимка на двамата.

През целия първи сезон Виктор показваше симпатия към Александра и е твърде вероятно именно тя да е успяла да спечели сърцето му и да е победила в шоуто. Припомняме, че предаването е снимано през лятото, а срещата на Виктор с Александра е едва от вчера. Досега не се е показвал на публично място с друга участничка, което още повече засилва спекулациите, че двамата са заедно.

Александра беше подложена на атака от страна на другите девойки, най-вече от рускинята Виктория. Наскоро самият Виктор сподели, че като гледа нещата отстрани съжалява, че не е реагирал по-адекватно. Вероятно и срещата с Александра е била с цел извинение. Такова е получила и от няколко момичета, сред които Дениз.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text