img

Ето го новия на Златка Райкова (Снимки)

/
/
/
783 Views

Златка Райкова награби новия си мъж. Страстната плеймейтка се похвали с новото си любовно завоевание. В малките часове на нощта Златка се щракна с новия и любовник и показа как си разменят целувки. Русата фурия дори качи няколко снимки в социалните мрежи, които бяха изтрити след броени минути, но само Lupa.bg успя да свали кадрите.

Фотосите бяха окачествени като вулгарни от последователите на Златка, които я разкритикуваха, че още няма и месец от раздялата й с Благой Георгиев и тя вече има нов, а и се гордее с този факт. Пазарджиклийката и бившият футболист се разделиха след романтична почивка на Малдивите. Според слуховете, Джизъса е изневерил на майката на сина си с друга апетитна мадама.

Футболистът започва нов живот извън България – избяга в чужбина с поредната си любима, а бившата му изгора не спира да парадира колко е щастлива с новия си любим, който се занимава с бизнес със залагания и има добри финансови възможности, за разлика от Джизъса, който Златка взе разорен от бившата си жена Есмер Омерова.

Колата на новия на Златка

Припомняме, че бившият футболист и блондинката имат общ син Благой-Джуниър, който навърши 2 годинки през октомври. Не е ясно кой гледа мъника в момента, като Златка е постоянно по заведенията в компанията и купонясва с новия си.

„Горкото дете, не е случило на родители и ще трябва да расте разкъсвано между майка си и татко си. Златка мислеше, че ще промени Благой и той ще се кротне, но изглежда и двамата не могат да стоят дълго време с един партньор“ – коментират в социалните мрежи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text