img

Ето кое е гаджето на Цитиридис! Млада звезда на БТВ!

/
/
/
311 Views

Двамата са двойка от няколко месеца и макар упорито да крият новината от медийното пространство, то колегите им вече са наясно с връзката им. Според запознати влюбените гълъбчета дори живеят заедно под един покрив. Според добре осведомени източници двамата се запознали покрай „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където Боряна е гостувала неведнъж, и любовта им пламнала веднага. Тв водещият вече се е срещнал с родителите й и те много одобрили новото гадже на дъщеря си, пише „Галерия“. Наскоро в свое интервю Цитиридис призна, че има жена до себе си, но не пожела да разкрие самоличността й.

На въпрос кой от двамата е по-известен, той отговори с усмивка: „Смятам, че аз“. В социалните мрежи Цитиридис споделя колко е влюбен. „Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!“, пише той пред феновете си.

Николаос не отговори на мобилния си телефон. „Аз съм актриса и ми се иска да говоря за работата си и няма да коментира личния си живот. Моля ви, да не ме притеснявате за такива неща“ – лаконично заяви Боряна Братоева, с което нито отрече, нито потвърди плъзналия слух пред „Телеграф“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text