img

Ето я днес певицата Орнела, не прилича на себе си

/
/
/
558 Views

Поп фолк певицата Орнела е жива и здрава, а фалшивата информация за нейната смърт първоначално разтърси обществеността, а после страстите се успокоиха, когато стана ясно, че с нея всичко е наред. Първоначално информацията бе подета от профила на топ гримьора Мис Бони, но впоследствие става ясно, че и самият той се е подвел от тиражираното в различни сайтове.

 

Самата изпълнителка, която от години не живее в България, се включи тази сутрин в ефира на Нова телевизия, за да сподели от първо лице какво точно се случва с нея и какво й е коствало да прочете за собствения си край.

“Жива и здрава съм все още. Ако са мислели, че съм починала, то възкръснах. Желая на всички да са живи и здрави”, бяха първите думи на Теодора, както е истинското име на поп фолк дивата.

 

“Не се изненадах, честно казано, защото човешкия мозък произвежда повече, отколкото е възможно. Нямаме вече стереотип на живот, нямаме ценностна система. Много малко хора останаха с Бога, което също е нарицателно. Единственото, за което най-много съжалявам и страдах, е за моите родители и многото приятели, с които сме разделени по държавите. Страшно са се травматизирали. Майка ми, Слава Богу, беше предупредена преди всичко да се разпространи толкова активно”, добави още Орнела, която от години живее в Германия, където работи като медицинска сестра.

 

“Не знам кой стои зад това нещо. Не мога да виня някого. Бъдете здрави и щастливи. Всеки има определен час, а аз никого не съдя”, завърши още Орнела, която се включи по скайп, за да коментира ситуацията, в която неволно се оказа главен герой.

На въпрос защо е оставила поп фолк музиката, изпълнителката даде силен и достатъчно категоричен отговор: “Направих така, че да мога да бъда и Теодора, и Орнела. Ако успееш да изиграваш и двата живота едновременно, успяваш. Но ако правиш музика, но си нещастен в личния си живот, това е убийство. Аз слязох от сцената, когато бях постигнала вече всичко. Не исках да слизам надолу. И мисля, че успях.

Исках да запазя себе си, принципите си. Това, което постигнах, не беше малко. Славата е много тежка и не всеки може да я носи. Има хора, които са толкова чисти, че живеят с това, което са направили, после, когато минат в един друг свят – на блясъка и славата.

 

Източник: http://www.bgnow.eu/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text