img

Жената на Киро от „Фермата“: И аз не го харесвам

/
/
/
520 Views

Виолета, жената на Кирил Михов от „Фермата“ разкри, че рено е забелязала, че нещо го дразни и го е натоварило силно в предаването. Тя сподели по bTV, че познава този му темперамент и е знаела, че той ще се прояви под формата на агресия. „Аз също не харесвам този Кирил и се боря всеки път, като се прояви“, каза Виолета. От друга страна тя подчерта, че това е агресия само на думи. Половинката на Киро разказа, че всъщност той не понася изобщо физическата разправа, особено с жени. Актьорът дори пострадал, когато се намесил в свада, за да защити жена от мъжа ѝ.

Тя разказа, че двамата с Кирил се познават добре още от времето, когато са били с други хора и дори са били семейни приятели в старите си двойки.  Жената на Кирил разкри, че той не харесва нейните занимания с различни духовни практики, защото пък той от своя страна се придържа към православието. Именно по този повод той е показвал лошата си страна, обясни Виолета.

Тя каза също, че идеята да живеят на село, всъщност е била нейна. Причината е, че Виолета била сигурна, че Кирил няма да издържи на живота в София и ще се чувства нещастен и изнервен. Затова тя се нагърбила с търсене на по-спокоен живот на село.  Кирил, който изгледа думите на жена си, заяви след това, че на зрителите сигурно им е станало ясно, че и на него не му е лесно в живота.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text