img

Жена хвана мъжа си с любовница и му отмъсти виртуозно

/
/
/
379 Views

Семейният живот е упорит всекидневен труд над отношенията. Мнозина не издържат на рутината и започват да търсят разнообразие и приключения извън връзката.

 

Историята, която  ще споделим с вас днес, е точно такава – за едно момиче, чийто отегчен съпруг си хванал любовница. И отмъщението, което оскърбената му съпруга е измислила, за да го накаже за изневярата.

Отношенията в семейството на въпросната дама вървели по мед и масло до момента, в който съпругът й не получил повишение в службата. Тогава изведнъж всичко се променило. Мъжът й Марти започнал често да ходи в командировки. Компанията, в която работел, отворила свой клон в Канада и той трябвало да следи как се развиват нещата там. Младата жена прекрасно разбирала, че това ще се отрази на брака им, но не искала да пречи на кариерата на съпруга си, защото много го обичала. Марти бил работохолик и винаги се стремял да изкарва много пари. А половинката му искрено се надявала, че с общи усилия двамата ще успеят да преодолеят всички трудности. Но нещата не се оказали толкова прости.

 

Марти прекарвал все повече време в новия офис и все по-рядко се прибирал при съпругата си, която започнала да се чувства изоставена. Всеки път, когато той се прибирал вкъщи, тя му показвала, че положението, в което се намира бракът им в момента, не я устройва. Но той отказвал да говорят, не й обяснявал нищо и приписвал всичко на многото работа, с която бил затрупан.

Един ден Марти заспал пред лаптопа си и съпругата му, без да иска, забелязала на монитора следното съобщение: „Липсваш ми! Връщай се скоро!“. Тя започнала да отваря и чете едно след друго многобройните послания от тайнствената подателка. И се оказало, че мъжът, когото толкова много обичала, от дълго време водел двойствен живот и в Канада го чакала любовница, на която дори бил обещал годеж.

 

Последната информация й дошла като гръм от ясно небе. Наранената жена обаче успяла бързо да се събере и решила да си дава вид, че не знае нищо за двойнствения живот на половинката си. А в ума си лека-полека започнала да съставя брутален план за отмъщение.

Когато съпругът й си стегнал багажа и заминал на поредното дълго пътуване, тя се обадила на брокер по недвижими имоти и го помолила да продаде жилището й възможно най-бързо. Съвсем скоро се появили купувачи и сделката била завършена успешно. Парите, които взела от имота, вкарала в специално открита банкова сметка на свое име.

 

Междувременно продължила да контактува с неверния си съпруг, преструвайки се че нещата са си постарому. А когато командировката на Марти свършила и той се върнал у дома, съпругата му я нямало. Вместо нея в дома си заварил непознати хора, които му казали, че тази къща вече е тяхна.

Какво се случило с измамената съпруга ли? Тя започнала нов живот и с парите от продажбата заминала на круиз с приятелки. /jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text