img

Жени Калканджиева ли наряза гумите на съсед? / СНИМКИ

/
/
/
407 Views

Междусъседката война около кооперацията на Жени Калканджиева продължава с пълна сила. Съсед на модната шефка се оплака, че злодеи са срязали четирите гуми на джипа му и са му изкъртили огледало.

“Здравейте, вчера в квартал “Бояна” посегнаха на автомобила ми: 4 спукани гуми с нож и 1 изкъртено огледало! Моля за съдействие! Ако някой знае или е видял и случайно разпознае човека от клипа, нека да се свърже с мен! Предлагам 3000 лв за намирането на въпросното лице и изправянето му пред съда. Нека не позволяваме на подобни отрепки да посягат върху нас и да остава всичко това безнаказано! Извършено е на ул. “Поп Евстати Витошки”, оплака се потърпевшият Георги.

Изкъртеното огледало

Мъжът признава, че от години има “сериозни проблеми с Жени Калканджиева”, която живее на същата улица. Шефката на “Визаж” често паркира на същото място, където мъжът е имал неблагоразумието да оставиджипа си. Преди време Георги бе пребит от мъжа на миската и дори съди Тачо за нанесения побой.

“На това място от години спира госпожа Евгения Калканджиева, която ми е съсед – живее над мен и върху нейната кола не е имало посегателство до момента! А на моята, паркирана от един ден там, вече има! Срещу мъжа й водя дела за нанесен побой вече втора година… Дали има връзка, вие преценете!”, допълва потърпевшият.

 

Жени Калканджиева обаче е категорична, че няма никакво отношение по темата. Тя дори се закани, че възнамерява да съди съседа си за набеждаване в престъпление. “С тези хора не комуникирам от години! Озадачена съм, че намесват името ми в този случай”, отсича Калканджиева.

 

Нарязаните гуми на автомобила

 

Източник: lupa

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text