img

Зад стените на този товарен контейнер се крие жилище, за което можете само да мечтаете

/
/
/
325 Views

Когато хората започват да мислят за покупка на дом, едва ли им идва наум, че вместо къща, могат да си вземат стар товарен контейнер. За някои обаче именно контейнерите са идеалното евтино и мобилно жилище. 

Днес ще ви дадем поредния пример за това. Външно този червен морски контейнер може и да не изглежда много добре, но вътре определено се отличава от много свои събратя.

 

 

Нещата, които подсказват за това, са бялата врата, малкото прозорче в единия му край, двете саксии и малката масичка под прозорчето.

 

Не изпускай тези оферти:

 

 

През нощта контейнерът изглежда още по-невзрачно.

 

Но отворите ли бялата вратичка, направо ще ахнете! Първото нещо, което ще привлече вниманието ви, е прекрасният дървен под. Няма как да не забележите и стените, облицовани с панели от светло дърво и високите тавани.

Помещението изглежда толкова просторно, че почити забравяте къде се намирате!

Внутри этого неказистого контейнера скрывается потрясающее жилище жилище, контейнер

В контейнера има прекрасна кухня.

Внутри этого неказистого контейнера скрывается потрясающее жилище жилище, контейнер

Удобна гостна. И малка спалня.

Внутри этого неказистого контейнера скрывается потрясающее жилище жилище, контейнер

Кухнята в това малко жилище е снабдена с всичко необходимо – шкафчета, готварска печка, хладилник и мивка.

 

Шкафовете са боядисани в небесно синьо и създават визуално впечатление за повече простор и светлина.

Внутри этого неказистого контейнера скрывается потрясающее жилище жилище, контейнер

Яркожълтият килим се откроява прекрасно на фона на неутралния цвят на пода и стените.

 

 

А лампите, които са поставени на тавана, имитират люк, през който сякаш влиза дневна светлина.

 

В спалнята има достатъчно място за двама. Висящите лампи и огледалото правят пространството да изглежда по-голямо, а полицата над леглото може да се използва за книги, телефони и други предмети, които обикновено оставяме по нощните шкафчета.

 

В стария фургон има място и за малко санитарно помещение с тоалетна, душ кабина и пералня.

 

От какво повече се нуждае човек, за да бъде щастлив?

Още интересни статии:

Някои от зодиите ще се чувстват истински щастливи и доволни през месец ноември, защото им предстои да се къпят в пари. Нямаме търпение да споделим с вас кои са късметлиите и искрено се надяваме да сте сред тях. Ето кои са зодиите, за които месец ноември ще е истински богат:

Козирог: Това е първата зодия, която ще има много пари през месец ноември. Представителите на този знак ще се чувстват по-щастливи и по-доволни от всякога. Всичко ще им се подреди по възможно най-добрия начин.

Възможно е финансите да са в резултат на неуморната им работа и усилията, които не спират да влагат в постигането на целта си.

Близнаци Още една зодия, за която ноември ще се подреди в графата на щастливите месеци. Този знак ще се радва на живота и благата, които той й поднася. Близнаците ще успеят да сключат сделка, посредством която ще увеличат значително приходите си и ще се чувстват повече от спокойни и щастливи. Много вероятно е през месец ноември представителите на този знак да инвестират в жилище, кола или друга по-скъпа придобивка.

Още за зодиите:

Астролозите прогнозираха, че от 23 октомври Сатурн ще завърши своята ретроградна фаза и ще повлияе благоприятно на следните 5 зодии до юли следващата година. Очакват ги огромни успехи във всички сфери – ето под кои знаци от зодиака са родени щастливците.
Овен

Новата позиция на Сатурн ще допринесе за вашия успех в кариерата. Има голяма вероятност да получите добри новини, особено ако отдавна се надявате на повишение. Това означава, че ви очаква не само увеличение на доходите, но и повишаване на репутацията ви на работното място.
Лъв

Сатурн ще транзитира във вашия зодиакален знак и в шести дом. Това ще доведе до развитие на вашите конкурентни способности, така че ще можете да победите всички противници без проблем. Учениците, родени под този знак, също ще получат по-добри резултати и по-добри оценки на всички изпити и състезания, в които участват. Освен това ви очакват добри новини по отношение на здравето, тъй като ще имате огромна енергия.

Везни

Сатурн ще транзитира във вашия зодиакален знак и в четвърти дом. Това означава, че ще имате късмет, особено по отношение на вземането на решения. Освен всичко друго, ако отдавна обмисляте покупка на недвижим имот или превозно средство, това ще е подходящият момент да го направите. Освен това това време ще бъде благоприятен период за ремонт или строеж на нов дом. Има и възможности за увеличаване на доходите.
Стрелец

Сатурн ще премине през вашия втори дом. Това означава, че през следващия период ще успеете да контролирате финансовите си разходи и ще използвате спестяванията си за по-голяма стабилност в бъдеще. Освен това доходите ви ще се увеличат, както и успехът ви в работата благодарение на подкрепата на колегите.
Козирог

Най-накрая ще разрешите проблемите, пред които сте се изправяли по време на ретроградната фаза на Сатурн. Това означава, че сега ще имате възможност да насочите енергията си в правилната и продуктивна посока. Освен това ще бъде във ваш интерес да останете мотивирани и дисциплинирани през цялото време, тъй като това ще ви помогне да бъдете напълно фокусирани върху плановете си за кариера.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text