img

Златният пръст е Слави Трифонов, точно както го искаше

/
/
/
470 Views

Известният икономист и анализатор Кузман Илиев излезе с коментар в социалната мрежа, свързан с вота 2 в 1 от неделя. Ето какво е мнението на финансиста:

Българите гласуваха генерационно – за поколението на “синовете” срещу това на “бащите” в политическото пространство – визуално видимо е дори по снимките на т. нар. изненади – К. Петков и К. Костадинов.

 

Има ясно обособен анти-ГЕРБ вот, който в този бе умело канализиран от Петков и компания за сметка на другите “протестни формации”. Ключова тук е и подкрепата на президента Радев и американските партньори. Важността на темата “изток-запад”’в светлината на напрежението НАТО-Русия ще нараства тепърва.

 

А запазването на диалога и хитрата, далновидна дипломация ще са от първостепенна важност за сигурността и добруването на нацията ни. Тотално е парламентарното преимущество на проатлантическите настроените формации. Въпросът е да сме разумни и не по католици от папата.

Златният пръст

Ключът за правителство е в Трифонов, който искаше точно тази роля – на “златен пръст”. Без неговото “влизане” в мача, ще има нов тур избори март месец.

Патриотичното пространство е разпокъсано и макар сумарно да има дори на око едни 20-ина процента (Възраждане, Трифонов, традиционни формации и други партии), засега не се вижда път за политическо единение.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text