img

Зодиите, с които и Ванга се е страхувала да общува заради скритите им сили

/
/
/
6643 Views

Макар при нея да са се стичали хора от цяла България, че и извън пределите ѝ, Баба Ванга се е страхувала да общува с някои от тях. Приживе самата пророчица е говорела за хора, които са надарени с магическа сила .

Ванга била уверена, че те са под закрилата на Висшите сили и са надарени със специална енергия.
За какви точно сили е ставало въпрос, тя не уточнявала. Но е отбелязвала, че след срещата си с тях се е нуждаела от много време, за да се възстанови.

 

 

При срещите си с три определени зодии тя ги е предупреждавала за специалните им сили. И ги е съветвала да не се занимават с черна магия. В противен случай тяхната мирна и често полезна магическа сила можела да прерасне в друга категория.
Водолей

Голяма част от представителите на въздушната стихия често се увличат по езотериката. Те използват способностите си за добри и безобидни цели. Тези, които са наясно със своя дар и постигат някои резултати, се опитват да не използват силата си, за да манипулират хората.

Обикновено такива хора просто са в състояние правилно да предсказват бъдещето, като и дават добри съвети. Ако имат предчувствие, че на човек ще му се случи нещо лошо, в повечето случаи деликатно ще си премълчат.

Но ако обидите силно такъв Водолей, тогава задачата да ви навреди ще се превърне в главна цел.

Дори Водолеите да осъзнаят, че не е трябвало да правят това, в повечето случаи това ще се случи. Разбира се, те ще го направят, без да търсят полза за себе си. Природата им е изградена по такъв начин, че дори и да са простили външно, вътрешно никога няма да могат да го направят.

Водолеите са много начетени, обичат магическите науки и се опитват самостоятелно да овладеят различни тайни. Последствията от конфликта с представител на зодията, който притежава подобен дар, могат да бъдат изключително печални. Точно затова е предупреждавала голямата гадателка.
Скорпион

Скорпионът е друг опасен „магьосник“. Представителите на този знак поразяват и възхищават едновременно. Природата ги е надарила с ясновидство. Те съчетават този дар със способността да манипулират хората и това ги прави особено опасни.

Скорпионът в буквалния смисъл на думата вижда всеки човек и идентифицира слабостите му. Използвайки своето красноречие, той въздейства по магически начин на хората и ги кара да действат според своя сценарий. Човек става беззащитен, когато върху него действат силите на Скорпиона.

За такива надарени представители на Зодиака изобщо не е проблем да направят определен магически обред, след като са прочели някоя книга, без дори да познават технологията.

Ванга казвала, че енергията на такива хора е много силна и може да има разрушителен ефект. За щастие, Скорпионът, макар и отмъстителен, а понякога дори и хитър, прибягва доста рядко до този свой дар.
Рак

Раците могат да имат пророчески сънища, които ги насочват към правилното решение, което ще им помогне да намерят изход от затрудненото положение без много загуби.

Много от тях от раждането си са защитени от сили, които ги предпазват от негативно влияние. Те много ясно усещат емоциите на хората, но рядко го използват. Дори и на голямо разстояние, представителите на тази зодия са в състояние да предупреждават близките си за предстоящи проблеми.

Ако са видели нещо, ще се постараят да проверят информацията. Те много лесно се научават да гледат на Таро и понякога дори се случва да надминат учителя си.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text