img

Зрителите бесни на Фермата: Нагласиха срамен разгром на Ангел

/
/
/
348 Views

Кадри БТВ

Снощи във „Фермата“ се проведе първия двубой на арената между Ангел и Финци. Един от тях трябваше да отпадне за да се изравни броя мъже между стари и нови участници.

 

 

Под зоркия поглед на Стоичков двамата стартираха много нахъсани за победа.

 

Не изпускай тези оферти:

 

Неочаквано зле и за участници и за зрители, които знаят възможностите на Ангел той се представи много зле. Не успя да се събере да вземе поне една битка за да не напуска със срамното 10 на 0. Някои фенове на Ангел не успяха да се примирят с краха му и изказаха мнение, че битките са нагласени.

 

Безкрайно нечестен дуел….на Ангел частта от дървото имаше 2 огромни чепа …а на Финци нямаше нито едно !!!! Несправедлив дуел !!!

Много тъпо, че Ангел напусна шоуто…. Беше изключително колоритен и различаващ се участник, с доброто си настроение,шеги и закачки… наистина много жалко.

Аааа предаването няма да е същото без Ангел! Абсолютен колорит и толкова им се радвах с Камелия как се закачат! Зрителите заслужават да гледат бат Ангел! Върнете го! Нали Христо Стоичков влезе в другия отбор!

Жалко за Ачо! Фермата изгуби един цветен, забавен и харизматичен играч. Поздравления за безспорната победа на Финци!

Толкова се зарадвах, че Ангел участва… любим ми е от предния сезон, но уви! Загуба за предаването, можеше много да даде, имаше много да покаже! Много интересен и колоритен участник!
Надявам се да получи шанс да влезе отново по- нататък!

Стига сте ревали и аз бях за ангел, но просто се оказа, че е слаб играч, относно чеповете, те може да затрудняват при цепене, но при рязане не, така че стига с тези глупости, плюс това оня го би със 20 минути преднина, да признаем на Финци победата и това е

Има зрители, които видяха събитията от друга гледна точка и са съгласни, че представянето на Ангел бе доста слабо и сковано.

 

За всички хора , които си мислят, че загубата на Ангел е наредена – то не беше загуба, а РАЗГРОМ !
И други хора са падали , но не толкова унизително!
Веселка или момичетата с хеалурона щяха да срежат филиите от гредата за секунди !Абсолютно падение за Ангел !!

 

Защо говорите глупости? Кое му е нагласеното? Това е едно от най-реалните предавания,просто Ангел нямаше късмет,жалко,готин човек,но и Финци е страхотен човек и играч. И не мислеше,че е победил,а просто си почиваше. Сигурно и с прашката беше нагласено а? Това са глупости!

Въпреки загубата Ангел бе изпратен от легендата Христо Стоичков, който го окуражи:

„Това, което си го загубил, трябва да го спечелиш в живота! Една загуба няма да промени твоя живот“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text