img

Зуека започна да продава в Интернет, вижте колко струват картините му

/
/
/
811 Views

И звестният актьор и тв водещ Васил Василев-Зуека сюрпризира приятелите на изкуството с 12 нови картини, чиято обща стойност е 10 900 лв. 56-годишният творец представи платната си онлайн. Най-скъпото е 1000 лв., а най-евтиното – 800 лв.

 

Зуека показа картините си в уебпространството чрез популярната платформа “Купи изкуство”. Творбите, които струват 800 лв., са озаглавени “Пораснали деца“, и “Нощ“. Със стотачка по-скъпи са “Спомен“, “Едно цяло“, “Лято“, Storyboard, “Синьо момиче”, “Трепет“ и “Спомен за цял живот“, а оценените най-високо са “Буря“, “Циркът“ и “Свобода“. Част от рисунките на Васил са познати на почитателите му заради предварителното споделяне в социалните мрежи.

 

“Страхотни картини, наслаждавам се на цветовете и всеки път се удивлявам на въображението“, “Прекрасни“, “Толкова красота и естетика“, “Уникална дарба“, гласят някои от коментарите.

 

Четири картини, част от празничната изненада на Зуека, вече са откупени. Това са “Циркът“ за хилядарка, Storyboard и “Синьо момиче“, всяка от които за 900 лв. и “Нощ“ за 800 лв. Освен с огромен интерес от страна на българските си симпатизанти тв водещият, който живее в Испания, може да се похвали с поръчки и продажби зад граница, писа “Телеграф”.

 

Източник: plovdiv24

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text