img

Зуека изригна: Скъпа храна, заеми, беззаконие… Какво да правя в България, искам бъдеще за децата си

/
/
/
1967 Views

Васил Василев – Зуека вече е български емигрант. Той напусна родината си и от 3 месеца не се подвизава у нас. Това сподели самият комик в интервю за „24 часа„.

Известният телевизионер е скъсал изцяло с телевизията и вече живее със семейството си в чужда страна, чието име обаче крие. Там той се издържа с рисуване и твърди, че печели предостатъчно. Зуека и жена му Ани са взели решението да емигрират заради своя син. Тази година той ще бъде в първи клас и те желаят да му осигурят едно добро образование в държава с правила, която спазва законите.

Актьорът е на 56 г., но твърди, че се чувства отлично извън България и няма намерение да се върне някога. Той се надява, че синът му ще изгради своя живот в чужбина.

Зуека е тотално разочарован от събитията в родната ни политика през последните три десетилетия, разбра Ко4. Той е на мнение, че България никога няма да се оправи и затова я е напуснал.

„За 31 г. нищо не се е променило. Същите хора, които ръководеха зад кадър преди, го правят и сега. Положението в България е много лошо. Повечето хора живеят в немотия. Храната е изключително скъпа и те само за нея мислят, защото друго не могат да си позволят, или ако могат, е със заеми.“ – споделя гледната си точка комикът.

Той все пак твърди, че е оптимист и като такъв ще си умре, но му е писнало да чака промяната да се случи.

Актьорът не вярва и на новите двама месии, които излязоха наяве в последно време, а именно Кирил Петков и Асен Василев. Според него хората отново ще останат разочаровани.

Припомняме, че Зуека е сред най-големите критици на Бойко Борисов и неговото управление. В последната година той многократно показа, че не иска да бъде управляван от ГЕРБ, като дори се подписа в петиция на творците, искащи оставките на Борисов, Гешев, Караянчева, Рашидов и Кошлуков.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text