img

Извънреден обрат в живота на кучето депутат на България

/
/
/
183 Views

Най-известното куче в България си намери дом, научи Sofia24.bg.

Животното, което бе предложено от хората да стане председател на НС, обиколи социалната мрежа, след като при откриването на новото Народно събрание дойде заедно с гвардейците от почетната рота и наблюдаваше с интерес церемонията.

Сладкото бездомно четириного е прибрано от мъж от столичния квартал „Малинова долина“. Господинът се казва Петър Илиев и вече публикува снимки в личния си профил във Facebook.

 

 

„Запознайте се с Фернада това куче беше уплашено, гладно и бито, аз съм си добър човек и винаги съм искал куче, но днес Господ ми изпрати нея, запознайте се с нея, мога да споделя, че утре отиваме на ветеринар“, пише Петър Илиев.

 

Не изпускай тези оферти:

 

Снимките бяха споделени от администраторът на група за изгубени кученца в социалната мрежа.

Цялата история:

Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава в нелегалност. Въпреки опитите на желаещите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра с автобус, предаде Bulgaria ON AIR.

Кое е това куче?

Кучето, което посрещна официалните лица на откриването на парламента, остава в нелегалност. Въпреки опитите на желаещите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра с автобус.

Кое е това куче?

Въпросът търси своя отговор от сряда, когато 48-ият парламентът беше открит, а пред парадния му вход уличното куче посрещаше депутатите, изправено гордо като гвардеец. Според наше разследване, подкрепено от показанията на очевидци, най-известното куче в държавата живее в „Студентски град“, и по-точно в района на Зимния дворец.

Бранко, който е доставчик на китайска храна, разказва невероятна история – кучето често се возело само на автобус 280.

„Качи се вътре, стои си мирно, няма нещо да закача хората и като стигне някоя спирка, на която да слезе – слиза си. После на връщане пак същото“, сподели Бранко. „Веднъж го видях даже на „Дианабад“ слезе долу. И викам край, след два дена си се върти пак“, добави той пред Bulgaria ON AIR.

На въпроса с какво е стигнало да парламента, той посочи автобусите 280 и 94.

„Слязло е на Софийския университет и е стигнало до парламента“, предположи той и уточни, че не го е виждал да се вози в метрото.

Търсенето продължи и в двора на Националната спортна академия, където 241-вият депутат имал навика да се разхожда. И така бежовото куче вече е градска легенда. Десетки са сигналите, че е видяно на различни места по едно и също време.

„Разочарована останах, защото видях кучето, което издирвате в кв. „Витоша“ до Симеоновско шосе“, каза Биляна.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text