img

Изплуваха цените на плеймейтките! Вижте какви смешни пари получават за един „сеанс“!

/
/
/
480 Views
Колко струва нощ с плеймейтка и къде ловят клиенти еротичните моделки в държавата?

Оказва се, че компанията на момичетата с претенции за най-привлекателни форми в родината далеч не е толкова скъпа, колкото би могло да се очаква предвид „звездния” им статут. Някои от тях се предлагат на цени, достъпни даже за обикновен тийнейджър, само дето предпочитат по-заможните клиенти, пише „Уикенд“. „

300 лева! Толкова струва вече да си наемеш сравнително популярна кандидатка за Мис Плеймейт!”, разкриха пред „Уикенд” отлично запознати източници.

Огромната част от тези момичета са танцьорки и е най-лесно да ги намериш в нощните заведения. „Наемаш ги уж да ти танцуват, но е ясно, че танцът прераства в още нещо. Е, не всички, но 70% се съгласяват за екстри. Някои се пазарят, искат повече пари – 500 или 700 лева, но повечето са твърдо на 300-400 лева”, твърдят изпробвали услугите на сексапилните дами. Колкото по-популярни са обаче, толкова е по-трудно е да се добереш до тях, а „коронованите” даже връщали кандидати. Това си позволявала новата Мис Плеймейт – Нора Недкова, която спечели конкурса в края на ноември.

„На Никулден бяхме в един от най-елитните столични клубове и Нора пристигна в целия си блясък към 4 часа през нощта. Дотогава сигурно е вършала по другите заведения. Дойде с приятелка, която беше по-надута даже и от нея. И двете бяха облечени като жрици, а главите им бяха накичени с толкова екстеншъни, че се чудехме как ги държат изправени. Веднага извадиха цигарите, макар че в клуба пушенето е забранено, после се нацупиха на фотографите, че ги снимат, даже ги заплашиха със съд, ако не изтрият незабавно снимките”, разказват запознати.

Двете „дами” се настанили на бара и веднага започнали да се оглеждат за баровци.

След няколко минути към тях се приближил възрастен човек с бяла коса, който бил в клуба заедно с приятел на близки до своите години. Двамата също седели на бара и, преди да се насочат към Нора и придружителката й, били поканили още няколко млади дами да им правят компания. Те обаче ги отрязали. За лош късмет Нора също не ги харесала. Още като чула предложението на възрастния господин, Мис Плеймейт се нацупила и обърнала глава на другата страна, давайки ясно да се разбере, че той хич не й допада. Човекът се отдалечил, но след малко коронованата моделка получила покани от още няколко места. Накрая си харесала едно сепаре, в което се настанила заедно със своята дружка. Там мъжете били млади, здрави и очевидно платежоспособни. „Явно си има контингент и си го познава. Не иска да отиде при човек, от когото не знае какво да очаква”, смятат очевидци на случката.

В същото време в съседно сепаре се вихрела друга плеймейтка – Деси Димитрова, известна още като Деса Фотосесията.

Тя била в клуба заедно с още три приятелки. Почти от вратата компанията получила покана от група мъже, окупирали сепарето, за което се изисквала минимална консумация от 800 лева. Момичетата се настанили удобно и веднага започнали да се натискат помежду си пред очите на своите кавалери. „Явно беше някакво шоу за клиентите. Лесно е да си представиш какво е станало, когато са си тръгнали от клуба”, разказаха очевидци. Според тях, красавици от ранга на Фотосесията нямат особени претенции и са готови на всякакви изпълнения за 300 лева. За тях това било не само занаят, но и удоволствие.

Танцьорката Дилена Димитрова, която преди две години в конкурса „Мис Плеймейт” стана подгласничка на бившето гадже на Криско – Ася Капчикова, била със същата тарифа – 300 лева на сеанс. Цената, разбира се, е за частен танц, но имало и допълнителни екстри в случай, че клиентът ги желае. Разбира се, ако остане доволен, давал бакшиш. За разлика от нея, носителката на короната за 2015 г. – Ася, се имала за по-висока топка. Твърди се, че взимала поне хилядарка. Напоследък обаче връщала клиенти. Водела се сериозно обвързана с гаджето си Живко и не било изключено да се откаже от занаята. Според запознати, Криско й бил шута именно след като научил, че се е продавала за пари.

Източник: Блиц

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text