img

Испания го съсипа! Голямо зло застигна култовия Васил Василев – Зуека

/
/
/
497 Views

Васил Василев – Зуека май изживява тежък период в Испания, за който обаче, не е ясно дали е бил подготвен психически.

Причината е резкия спад на продажби на картините, които популярният актьор и тв водещ рисува.

След увеличението на цените дори и най-известните творби на Зуека много трудно или изобщо не се продават.

 

 

От месеци насам произведенията стоят непокътнати, тъй като желаещите да се сдобият с част от таланта на 57-годишния художник, който преди две години преоткри страстта си да рисува, отказват да платят суми от 1500 – 2500 лв.

 

Не изпускай тези оферти:

 

Най-скъпа продължава да бъде “Вържи шута, да ти е мек трона“, струваща 2500 лв.

От март досега тя все още не е закупена. Следвана е от “Пътят на рибата“, “Преди лягане“ и “Яйцето“ – всичките по 1500 лв.

Единствените две откупени картини, предлагащи се над хилядарка, са “Мата Хара“и “Завинаги заедно“ с обявените 1300 лв. Налични са още “Сирни заговезни“ за 1300 лв. и “Танц“ за 1000 лв., пише “Галерия”.

Според запознати Василев ще се озове пред фалит, ако не промени ценовия каталог. За да компенсира загубите, той промотира нови платна в официалния си профил в Инстаграм. Преди дни пусна произведенията “Адам и Ева“, “Жена“ и други.

Зуека припечелва още от платна по поръчки, като една от най-големите му е с размери 150/120. “Аз пък да не съм по-долу”, шегува се той с големината, позирайки пред почти завършената картина.

През последните месеци той е в Испания, където живее с близките си. Не се връща често, въпреки че всичките му приятели и познати очакваха да прекарва няколко дни месечно в България.

Една от причините, провокираща го да е на родна земя, е щерка му Девина. По-рано момичето режисира нов късометражен филм, след огромния успех на “Хлад“, който спечели престижни награди в редица фестивали.

Неотдавна тя окончателно приключи с работата по втората си лента – “На игра“. Сюжетът на филма се развива в стая за арести, а мястото на снимките е в такова истинско помещение, което се намира под стадион “Васил Левски“.

Източник: lifebg.eu

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text