img

Камелия в интервю: Загубих близнаци на рождения си ден, след погребението на баща ми отидох да пея

/
/
/
428 Views

Фолкдивата Камелия не успя да сдържи сълзите при спомена за покойния си баща. „Когато видиш баща си в ковчег, осъзнаваш, че го виждаш за последен път.

И хем е там, хем го няма.

 

 

Тогава за първи път осъзнах болката, загубата. Толкова истинска, че не може да бъде описана”, сподели тя със сълзи на очи в интервю пред Мариян Станков- Мон Дьо, излъчено навръх 50-ия й рожден ден. „Страх ме беше да го целуна. Накрая спрях да мисля и го направих. „В деня на погребението му, от гроба му отидох да пея.

 

Накрая споделих за загубата си пред публиката, а Лепа Брена след това патала: „Кое е това момиче така да издържи? След това се сринах”, каза още тя в ефира на Нова телевизия. „Искам да има деца. Направила съм всичко възможно да имам деца. Пътят, който извървях не беше лесен”, призна фолк дивата.

„Чисто емоционално, чисто хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че изглеждам така. Дори на най-близките си съм спестявала някои неща”, каза още Камелия. „3 бременности съм загубила. В тази посока направих всичко. Ако наистина трябва да имам деца в този живот, ще имам.

Може би това е моят избор. Това е като белег.  Беше болезнено, особено първия път. На рождения си ден трябваше да направя аборт, не по мое желание, с близнаци. Казах си, за да се случи това нещо – или съм готова да го преживея, или просто това е моят белег, за да мога да продължа напред”, сподели още изпълнителката.

Поп фолк певицата разказа и дали популярността я е променила. „Дълбоко в себе си винаги съм знаела, че ще съм популярна. Не съм очаквала обаче, че ще радвам толкова поколения българи. В един период славата в мен надделя и започнах да не ценя хората. Мислих си, че едва ли не са ми длъжни да се държат с мен по определен начин.

Тогава осъзнах, че губя човешкото си в себе си”, поясни тя. И допълни, че винаги много я е дразнело, когато за нея се е коментирало единствено това, че е руса и секси. „През годините най-много съм се борела с това да не обръщам внимание на клишетата и рамките, поставени отвън”, коментира още звездата.

„Аз съм жената на трансформацията, певица на трансформацията”, категорична е Камелия. На въпрос какво я прави различна от оставалите певици, тя отвърна с усмивка, „Различна ме прави това, че изпях песента „Луда по тебе”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text