img

Камелия: Правителството няма да падне! Трифонов ще бъде унизен и

/
/
/
538 Views

Политическото положение в страната и сътресенията в Народното събрание не оставиха безразлични и хора от шоубизнеса. Фолк звездата Камелия е силно възмутена от случилото се и напиша много остри думи в социалните мрежи за политическото положение, в което се намира България.

Блондинката е доста крайна в мнението си, но пък бе посрещнато с одобрение от страна на нейните почитатели, на които също им е писнало да бъдат мачкани и да гледат как политически фигури се гаврят с народа си.

“Днес за първи път в живота ми ме е срам, че съм българка. Това, което гледах в Народното събрание ме накара да се почувствам унизително”, сподели Камелия, която извън клубните участия е анмерила време да проследи какво се случва на политическата сцена у нас.

По-късно избухна с нов статус, в който говори за Слави Трифонов и чакат ли ни нови ибори. “След вчерашните политически събития, слушайки и четейки коментари се замислих и стигнах до следното, което искам да споделя с Вас. Според мен, правителството няма да падне!

Ако Трифонов наистина е солов играч, както той сам заявява и ИТН гласува така, че правителството да остане, какво ще стане? Трифонов става важен, ще трябва да се съобразяват с него, а мисля, че той това иска от самото начало.

В момента негативната вълна към ИТН е достатъчно силна, че се заговори за изчегъртване и заличаване. Силното му его си получи реванша за Каримански, който не получи БНБ и г-н Минчев бе отстранен от тях. Ако наистина е солов играч, както той сам заявява и не подкрепи правителството, според мен, партията му просто ще бъде раздробена, а той самият унизен като обществена фигура у нас. Не мисля, че Трифонов иска това. Това мисля аз”, пише Камелия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text