img

Карлос Контрера с остра позиция за случващото се в столицата безумие

/
/
/
83 Views

„Оказа се, че Столична община и лично кметът Фандъкова е разрешила на 17 юни след прословутия прайд – гей купонът да продължи в центъра за маргинално изкуство „Топлоцентрала“.

Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лева за място, което да стане център на разврат, драг кралици и прочие“, това написа в профила си във Фейсбук председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера.

„Нямам никакво съмнение, че бъдещето управление на София, което договаряте, още повече ще засили политиката на толерантност към разврата и унищожението на българското семейство“, отбеляза още той.

Контрера публикува изказването му в СОС срещу гей парада, срещу което, по думите му, имало три опита от Председателя на СОС да бъде „цензурирано, прекъснато, забранено“.

Advertisement

Ето и пълния текст на изказването му:

„Уважаема госпожо Фандъкова,

Уважаеми дами и господа,

През последния месец в града ни се шири една политическа кампания. Кампания, която е насочена не срещу друга партия или опонент, а срещу цялото ни общество. Кампания, която твърди, че е нормално едно семейство да бъде с две майки, двама или повече бащи или пък транссексуални родители.

Тя пропагандира „семейства“ по своята същност еднополови като социален и поведенчески модел. Тази пропаганда е осъществена на публични места с общинска подкрепа – спирки на градския транспорт.

Advertisement

Позволявам си да Ви напомня, че според българското законодателство семейството се състои от мъж и жена, а бракът е възможен само между мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, след като забременее от мъж, а не се раждат от полов акт между двама мъже или две жени. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и противоречи на биологията и физиологията.

Писах Ви многократно с питания, внесох сигнали защо Столична община подкрепя подобни кампании, кой и на какво ниво е взел такова решение и с какви средства.

Това обаче не е всичко. Оказа се, че Столична община и лично кметът Фандъкова е разрешила на 17 юни след прословутия прайд – гей купонът да продължи в центъра за маргинално изкуство „Топлоцентрала“. Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лева за място, което да стане център на разврат, драг кралици и прочие.

Вместо за детски градини, училища, част от които санитарните възли са в покъртително състояние, сега се оказва, че са дадени 5 милиона за място за купони на гейове и лесбийки.

На днешната сесия ще предложа този маскарад на разврата да бъде спрян и забранен. Предложение, което съм наясно, че няма да получи подкрепа. Няма да получи подкрепа, защото както в държавата, така и в София вече има ново мнозинство – ГЕРБ, ПП-ДБ и „Спаси София“.

Advertisement

Нямам никакви съмнения, че то ще продължи тази политика насочена срещу традиционните ценности и българското семейство.

Нямам никакво съмнение, че бъдещето управление на София, което договаряте още повече ще засили политиката на толерантност към разврата и унищожението на българското семейство.

И въпреки всичко настоявам гей парадът да бъде забранен като едно зловредно събитие, още повече, че вероятно пак ще бъде пазен от хиляди полицаи, а половината център на София ще бъде блокиран.

Очевидно обаче прегръдката на посланици и посолства е твърде силна и довчерашните консервативни хора днес седят тук в тази зала, неудобно им е, видимо, срамуват се, че съучастват в цялата тая работа, но страхът е по-силен от тока.

Ние от ВМРО продължаваме да стоим на позицията, че този парад на срама не трябва да бъде провеждан – нормалното семейство е между мъж и жена, няма да мълчим, когато заради това ни обиждат и наричат хомофоби. Няма да допуснем тази пропаганда да влезе в българските училища и детски градини, защото нямайте съмнение това, че е следващата стъпка.

Advertisement

Свидетели сме на политически, трансджендър брак между ГЕРБ, ПП-ДБ, Спаси София и ЛГБТ+ в буквален и преносен смисъл. Довчерашните антагонисти седите в момента в една лодка. Случващият се гей парад е подходящ, удачен евфемизъм за случващото се в държавата – политически разврат.

И в заключение се обръщам към онази част и в Столична община, и в Столичния общински съвет, по-консервативната, по-традиционалистката като мислене част – наистина ли вярвате, че в брак с либерални екстремисти и прогресивни млади утописти водите този град и милион и половина софиянци към по-добро?

Хубаво е да си дадете отговор на този въпрос. Пътят към ада е осеян с добри намерения! Благодаря!“

Източник: demokrat.bg

Материалът Карлос Контрера с остра позиция за случващото се в столицата безумие е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text