img

Кирил Петков: Ваксинацията трябва да стане задължителна обща цел за бизнеса

/
/
/
3301 Views

Най-важното е да няма затваряне през зимния сезон. Единственият начин това да се случи е чрез ваксинация. Това трябва да стане задължителна обща цел и за работодатели, и за синдикати през есента. Много е ниско нивото на ваксинация. Това заяви министърът на икономиката Кирил Петков по време на заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Коментирайки обстановката в страната, Петков посочи:

„Има много неща да се свършат за бизнес средата. Нашето правителство е обявило нулева толерантност към корупцията. Държавата трябва да си върши работа, за да има работеща икономика“.

Източник/Телевизия Евроком

2 Comments

  1. Кирчо Харвардски, с този апел за ваксинация ми падна в очите и не само на мен. Ако ваксинацията стане задължителна аз ще проявя гражданско неподчинение, защото някой се опитва да ми застраши здравето.

  2. само агитации за това ваксиниране, а някой каза ли и показа ли колко от политиците са реално ваксинирани…… народа нека се ваксинира след ваксинация на всички политици до един и то публично да стане за да се види че политиците са едно с народа си, не само да ни натискат нас за ваксиниране….

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text