img

Коларова побесня след тези думи на Лена: Простотия!

/
/
/
111 Views

„Настоящето и бъдещето на правителството зависят от не от примирие, а от степента, в която ще могат да действат заедно и да постигнат реални управленски цели“ , това заяви политологът Румяна Коларова.

„Въпроса, който трябва да си зададем, е не какви са им отношенията, а какъв е резултата от това, което правят. Неприятно ми е, че използваме думата сглобка, тя е простотия.

Уточняваме, че думата „сглобка“ бе използвана от Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ (ПП) в СМС, който бе изпратила на Десислава Атанасов от ГЕРБ, но за него съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Първото нещо, което трябва да гледаме е законодателната дейност в парламента и изборът на хора в органите с изтекъл мандат в момента“, коментира тя в сутрешния блок на Нова телевизия.

Advertisement

По темата за войната в Украйна тя бе категорична, че в миналия парламент тогавашната четворна коалиция не е имала мнозинство, всичките правилни решения са били взети от ГЕРБ-СДС. „Беше пропаганда да се твърди, че Борисов подкрепя Русия“, допълни тя.

„Имаме поредица от парламенти, където се взимат лобистки интереси на корозиращия капитал. С този термин се назовават онези инвестиции, които разстройват цялата икономическа система“, допълни Коларова.

„Въпросът в референдума за еврото е идиотски зададен. „Възраждане“ правят отстъпление от националната си идентичност. Това е тема, която ще тества устойчивостта на коалицията“, поясни тя.

Източник: demokrat.bg

Материалът Коларова побесня след тези думи на Лена: Простотия! е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text