img

Контрера скочи срещу ПП-ДБ-СС: Безумията им започват. Длъжни сме да се противопоставим на тази шайка

/
/
/
31 Views

Председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера написа критичен коментар в личния си профил си във Фейсбук по почов идеята постът на главен архитект на София да бъде разделен на две от кандидат за кмет на „ПП, ДБ и секата на спасителите“. Ето какво написа Контрера:

„Тотални неграмотници ще променят градоустройството на града. Кандидат-кметът на ПП, ДБ и секата на спасителите щял да раздели главния архитект на София на две… Това заяви той в Дарик Радио в предаването „Стълбището“.

Според ПП, ДБ, Спаси София градът щял да има двама главни архитекти. Двама? Единият щял да бъде администратор, т.е. буквоядът, а другият урбанист, който щял да вае визията на града. Типично е за прогресивните, за новите болшевики поради влечението им към биполярното, трансджендърското – те ще въведат принципа на „сутрин мъжко, вечер женско“, както дойде.

Точно това означава идеята главният архитект всъщност да бъде двама души с две функции. Хубаво е да се има предвид, че това е незаконно. Законът е ясен – главният архитект е един и той има цялата компетентност и правомощия. Няма вариант полуглавен архитект или четвърт главен архитект. Още от началото ПП, ДБ и Спаси София започват с незаконните предложения. Дали това се дължи на тотална неграмотност или на тотална наглост?

Advertisement

Ако е първото е страшно, защото тези хора ще натворят хиляди поразии, пипнат ли власт и мнозинство. Ако е второ – чака ни болшевизъм и реставрация на най-мракобесните тоталитари практики на ниво община. Което ще рече, че тези хора няма да спазват закона, а ще управляват по хубост, по преценка, по симпатии… А може и да са и двете…

Безумията на ПП, ДБ, Спаси София започват. Длъжни сме да се противопоставим и то категорично на тази шайка. Ако не го направим за броени месеци ще продънят града. Затова не бива да допускаме ПП, ДБ и сектата на спасителите да изберат следващия кмет на София и да имат мнозинство в СОС“, написа той.

Източник: demokrat.bg

Материалът Контрера скочи срещу ПП-ДБ-СС: Безумията им започват. Длъжни сме да се противопоставим на тази шайка е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text